• Börja träna hos oss - Allt ingår för endast 299kr/mån

STC Stenungsund Lilla Strandvägen

Centralt på Lilla Strandvägen med gångavstånd till kollektivtrafik, boende och köpcentrum hittar ni STC:s klubb i Stenungsund.

Här erbjuds du alla former av träning. Styrka, kondition och gruppträning utgör kärnan och från våra motionsmaskiner på plan två har du havsutsikt som inspirationskälla.
Likt övriga STC-klubbar kommer vår utrustning från Cybex, världens ledande leverantör av träningsmaskiner. Du hittar Arc Trainer, toppmoderna löpband, TRX, SkiErg, Kettlebells, Bravo och Cablecross samt mycket annat spännande.

Vi erbjuder också personlig träning, sjukgymnastik och rehabilitering.

Det finns inga gruppaktiviteter planerade idag på denna anläggning, eller så är de inte bokningsbara ännu.

Öppning Nya Klubben

Den 1/9 har vi stor invigningsfest på vår nya STC klubb på Strandvägen 35. Från kl 15.00 serverar vi lite mingelmat och kl 16 startar vi igång med gruppträningen. Dessutom... Läs mer

Ommöblering på anläggningen!

Under nästa vecka kommer vi att börja möblera om på anläggningen så vi hoppas på er förståelse, kommer bli så bra och riktigt snyggt när vi är färdiga!

Arkiv klubbnyheter

Öppning Nya klubben!!

Den 1/9 har vi stor invigningsfest på vår nya STC klubb på Strandvägen 35. Från kl 15.00 serverar vi lite mingelmat och kl 16 startar vi igång med gruppträningen. Dessutom... Läs mer

Start för Höstschemat

Vi kickar igång en fartfylld höst just i dag, 1 september, då det är premiär för höstens schema. Kom och träna tillsammans med oss, i dag och hela hösten framöver.

PT-Vecka

V 36 har vi Specialvecka för våra personliga tränare. Det kommer erbjudas fria konsultationer, prova på PT smallgroups och spevialerbjudanden på PT paket.

Se alla klubbevent

Ny klubb i Stenungsund

STC har sedan 2003 varit en given utgångspunkt för friskvård och träning i Stenungsund. Efter tio år är det dags att ta nästa steg och öppna klubb nummer två i... Läs mer

STC Magasin ute nu!

STC Magasin juni 2014 är äntligen här. Här kan du läsa om allt nytt som händer på STC, vårt ständigt växande träningsutbud och intervjuer med Magdalena Forsberg samt personliga tränare... Läs mer

Träna hela sommaren

Har du funderat på att börja träna? Just nu har vi tre sommarerbjudande för dig som vill testa oss. Välj mellan 3, 2 eller 1 månads träning. Träna alla aktiviteter, gym, kondition... Läs mer

Våra personliga tränare

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar och inspirerar dig till en roligare och effektivare träning. Tveka inte, boka din PT idag!

Personlig träning »

Provträna

Vill du, eller har du en kompis som vill börja träna? Nu kan du eller din vän provträna gratis på STC! Kontakta receptionen på närmsta klubb. Gäller från 18 år under bemannade tider.

Hitta din klubb »
Sidan laddar