OUTDOOR BOOTCAMP

Nyhet på Klubben!

Tisdag 10 Mars kl.18:00 kickar Lisa & Miriam igång vår utomhus träning. Vi kommer att träffas på klubben för att dra ut i ur och skur för att träna ihop.

Beskrivning av Outdoor Bootcamp.

Bootcamp är en träningsform från USA ursprungligen framtagen för militär! Klarade man slutprovet blev man fri sin ”boot” – stövel/känga!
Är du redo att ta din träning till en ny nivå?! Är du redo att bli fri från din ”boot”!

Varje vecka med start from 10/3 tar vi dig ett steg närmare!

STC nya klass Outdoor Bootcamp,60 min är högintensiv träning där vi sätter fokus på den egna fysiska förmågan! Där det handlar om ditt mindset för att lyckas! Kondition & styrka! Bli din egna stjärna – välkomna till STC Outdoor Bootcamp!

Varmt välkomna!

http://www.stc.se/wp-content/uploads/2014/11/pt1.jpg

Lansering av nya PT Small Groups VT15!

Nu lansera vi med stolthet vår nya PT Small Groups VT15, med start v.9 och 10!

Vi offerera allt från yoga till HIIT träning och viktminskning!

Passa på! Du som köpt Guldkort 299kr och fick då PT-Small Group 6 veckors kurs, på köpet, helt grattis! Om du är mer intresserade av 8 veckors kurs kan du lägga till 200kr!

Inga ursäkter! Boka dig enkelt genom en receptionist (för er som fick 6 veckors kurs på köpet)

Eller följ länken och boka och betala här -> http://www.stc.se/bokning/

Vi ses på klubben!

Stenungsund Stora

Mama-Fit

Är du nybliven mamma och har svårt att få tiden att räcka till.

Ta med dig ditt barn och träna med oss.

Fokus kommer ligga på funktionell styrka och bålstabilitet med inslag av puls ökande övningar.

Individuellt Träningsprogram ingår.

Med PT -Anna Sjöqvist

Fredagar kl.11

Start vecka 10

8 veckor = 995kr

Mindfullness

När man haft bråttom länge måste man stanna upp för att vänta in sin själ.

Lika viktigt som det är med en stark kropp och bra kondition.

Lika viktigt är det hur vår inre konditon ser ut.

Här kommer vi under 8 tillfällen tillsammans försöka matcha vår inre kondition med våra yttre.

Med hjälp av mindfullness yoga och guidade meditationer börjar vi vår resa mot bättre fokus, större medvetenhet och ett lugnare mer balanserat JAG. Med PT -Anna Sjöqvist

Fredagar kl.8:30

Start vecka 10

8 veckor = 995kr

Power Yoga & Meditation

En timme av den perfekta blandningen. Först styrkaträning på yoga vis i 40-45 minuter sedan en skön guidat meditation för att koppla bort alla tänker. För din njutning! Läka båda kroppen och själ.

Med PT – Elaine Gustavsson

Måndagar kl.11:45

Start vecka 10

6 veckor = 795kr

Buren

High Intensity Interval Training i Tuff Stuff buren. Guidat och coachat av Viktor man utföra olika träningsövningar och pusha till kroppens gränsen! Riktigt kul och effektiv träning!

Med PT – Viktor Von Bothmer

Torsdagar kl.19:30

Start vecka 10

6 veckor = 795kr

Stenungsund Lilla Klubben

Viktminskning

Vill du gå ner i vikt? Här lägger vi fokus på träning och kost. Vi kommer att köra några pass kondition, några pass stryka träning och några interval pass som blanda båda styrka och kondition.

PT- Nathaia Ivarsson

Måndagar kl.19

Start vecka 10

6 veckor = 795kr

Tjörn/Myggenäs

Strong Heart, Strong Body

För dig som har haft eller är i riskzonen för en hjärtsjukdom.

(Genomgått en hjärtoperation, förhöjda blodfetter, blodtryck, bukfetma, rökning, stress) 

Öka motivationen till aktiv livsstil genom att träna konditionsträning i en liten grupp under kontrollerade former med ledning av en lic. personlig tränare.

Studier visar att fd hjärtpatienter som tränar i grupp, uppmäter en förbättrad livskvalitet och minskning av riskfaktorer. 

Med PT- Anna Stenberg

Fredagar kl.9

Start vecka 10

6 veckor = 795kr

Rörlighetsträning

Genom dynamisk stretching och egenkroppsövningar jobbar vi för ökad kroppskännedom och lär oss hur vi motverkar stelhet och utvecklar vår rörlighet. Våren balans och rörlighetsträning kommer göra underverk för din kropp och för hur du möter vardagens påfrestningar.

Med PT – Anna Sjöqvist

Tisdagar kl.10

Start vecka 10

6 veckor = 795kr

Löpning

Förbättre din löpteknik och uttålighet med hjälp av Anna! Träning inne och ute berörande på vädret. En riktigt bra sett att kommer igång med löpning!

Med PT – Anna Stenberg

Söndagar kl.18

Start vecka 9

6 veckor = 795kr

Viktminskning

Vill du gå ner i vikt? Här lägger vi fokus på träning och kost. Vi kommer att köra några pass kondition, några pass stryka träning och några interval pass som blanda båda styrka och kondition.

Med PT – Bobo Radocic

Torsdagar kl.17:15

Start vecka 10

8 veckor = 995kr

Orust/Varekil

Funktionell Styrka

Med hjälp av Anna kommer du får en helhet på din träning. Hon kommer att använda övningar i gymmet samt kommer ni att jobbar i salen och hitta en balans i träningen. Fokus på styrka träning och rätt teknik. Bra för alla ålder! Ung liksom seniorer alla kan benefit på detta grym kombination!

Med PT Anna Sjöqvist

Tisdagar kl.12:15

Start vecka 10

6 veckor = 795kr

KOM IGÅNG i Gymmet!

Kom igång! Bobo kommer att guida dig genom dem mesta vanlig övningar i gymmet på en roligt och säkert sett. Känner dig trygg sedan när det är dags att träna gymmet själv! Bra för alla nybörjare och du med lite mera erfarenhet!

Med PT Bobo Radocic

Tisdagar kl.19

Start vecka 9

6 veckor = 795kr

http://www.stc.se/wp-content/uploads/2014/11/pt1.jpg

Viktiga information om barndans VT15

Hej och välkomna till STC Training Club och danskonceptet Born To Move av Les Mills och DANCE IT!

Dansklasserna är framtagna av danspedagoger med lång erfarenhet. Musiken är specialkomponerad för att passa barnets ålder. I dem äldre grupper använda vi populära musik man hör på radio.

Information till föräldrar:

Ytterkläder och skor finns det möjlighet att hänga av sig i entrén.

Samling: Danslärare ska träffas dina barn vid Kidz Klubben. Efter passet lämnas barnen vid Kidz Klubben, ifall ni träna eller är ut och handla. Kidz Klub är inte bemannat men receptionister finns på plats.

Föräldrar och syskon får vänta i cafédelen eller i Kidz Klub under tiden då barnen dansar.

Det är förbjudet att vistas i gymdelen där våra ordinarie medlemmar tränar.

Vi erbjuda barndans föräldrar 20% på ordinarie pris på vårt 10-kort! Passa på!

 

Får föräldrarna vara med och titta på lektionen?

I 2-3års gruppen, Ja! Självklart, ni ska med och dansa! Men för alla andra grupper, föräldrar får inte vara med inne i gruppträningsalen under själva danstillfället, detta för att lektionen ska hålla hög kvalité och få ett bra flyt. Barnen kommer att öva på en ”hemlig” dans, som först visas upp på avslutningen.

Avslutning: För barnen i 2-3 år grupp har vi avslutning på den sista vanlig dansklass vecka 16. Vi bjuda in övriga familj att titta på och självklart lite go fika efteråt i vår kaféavdelning. Annars, terminen avslutas med en show, som alla grupper från 4-13år är med på, där föräldrar och andra släktingar kan se barnen dansa. Det är frivilligt att vara med på showen och barnen behöver givetvis inte betala något. Hör av er så snart som mjöligtom ni kan INTE vara med på showen. Mer info om detta kommer under terminen. Spara datum lördagen den 25:e april till SHOWTIME!

Avbokning: Skulle konceptet inte passa ditt barn kan du avboka första veckan. Du får då tillbaks allt du betalat förutom bokningsavgift á 200kr

Filmning och fotografering: för att behålla hög kvalité på barndans måste alla danslärare filma sina klasser, en gång per termin, för att behålla sin licens- filmen är då skickade till Les Mills eller Dance It! för utvärdering och kommer bara synas av en tränare från företaget.

Ibland smyger vi in och fota barnen för att visa vårt programer i media som facebook och instagram, höja till om ni absolute INTE att vi foto ditt barn. Vi respektera eran önskamål J

 

Les Mills- Born To Move 2-3 år: En härlig stund för förälder-barn. Barn och föräldrar dansar tillsammans. Barnet lär sig lyssna på kontraster i musiken och genom att sjunga och dansa utvecklas barnets grovmotorik och tal.

Klädsel: ledig klädsel, mjuka skor typ ”sockiplast” så barnet kan känna golvet och sträcka på fötterna.

Obs! Mamma/Pappa/Barnens-Sällskap ska också vara med och träna. Man kan bli lätt svettig så tänk på din egen kläder J Alla som är med barnen i salen måste dansa och sjunga med så att får upp stämning. Ingen får sitta och titta på J

Tid: lördagar kl. 10–10.40. Danslärare heter Ammie.

Terminen: v. 4-16 med uppehåll v. 7 då är det sportlov och v. 14 för påsk.

 

Les Mills Born To Move 4-5 år Grupp A + B: Målet: Att utveckla barnets kroppsmedvetenhet, motorik och koncentration. Med hjälp av våra specialframtagna danssagor, utvecklar barnet sin fantasi och inlevelseförmåga.

Klädsel: ledig klädsel, lättare tränings skor eller mjuka skor typ ”sockiplast” så barnet kan känna golvet och sträcka på fötterna.

Tid: Grupp A- lördagar kl. 1045-1130. Danslärare heter Ammie.

Grupp B- lördagar kl. 1145-1230. Danslärare heter Ammie.

Terminen: v. 4-16 med uppehåll v. 7 då är det sportlov och v. 14 för påsk.

Övrigt: Ser till att ditt barn har varit på toaletten innan passet J Barnen får dricker före och efter dansen. Inga vattenflaskor i salen.

 

Les Mills- Born To Move 6-7 år:

Här får barnen både dansa och sjunga samtidigt. Riktigt roligt! Vi arbetar med teknikens grunder och den motoriska utvecklingen samtidigt som barnet verkligen får en känsla av att dansa.

Klädsel: ledig klädsel, lättare tränings skor.

Tid: tisdagar kl.1715-1805. Danslärare heter Malin.

Terminen: v. 4-16 med uppehåll v. 7 då är det sportlov och v. 14 för påsk.

Övrigt: Medtagna drickflaska. Ser till att ditt barn har varit på toaletten innan passetJ

 

BTM – 8-10 år:

I den här gruppen utvecklar vi basövningarna som introducerades i 6-7 årsgruppen. Rörelserna kommer från dans, kampsport och yoga, och under 40-50 minuter utvecklar barnen sin skicklighet genom lekar. Den här åldersgruppen kan ibland bli distraherad av annat. Därför är Les Mills BORN TO MOVE™-instruktörer utbildade i att läsa av sin grupp, för att snabbt kunna anpassa innehållet och behålla gruppens engagemang. Under klassen lägger vi stor vikt vid hur det känns, istället för hur de ser ut. På så sätt bygger vi upp barnens självförtroende och skapar en drivkraft att vilja lära sig mer.

Klädsel: Gympaskor och ledig klädsel.

Tid: tisdagar kl.1810-1900. Instruktör heter Malin.

Terminen: v. 4-16 med uppehåll v. 7 då är det sportlov och v. 14 för påsk.

Övrigt: Medtagna drickflaska.

 

Dance It! 8-10 år: Här får du dansa street, pop och show-koreografier till den senaste musiken.

Klädsel: Lättare gympaskor och ledig klädsel.

Tid: torsdagar Kl. 1715-1805. Danslärare heter Sabina.

Terminen: v. 4-16 med uppehåll v. 7 då är det sportlov och v. 14 för påsk.

Övrigt: Medtagna drickflaska.

 

Dance It! 11-13 år: Här får du dansa street, pop och show-koreografier till den senaste musiken.

Klädsel: Gympaskor och ledig klädsel.

Tid: söndagar kl.1605-1700. Danslärare heter Sabina.

Terminen: v. 4-16 med uppehåll v. 7 då är det sportlov och v. 14 för påsk.

Övrigt: Ta med vattenflaska.

 

VARMT VÄLKOMNA!

http://www.stc.se/wp-content/uploads/2014/11/pt1.jpg

Barnens dag!

Danskalas lördag 17/1 då vi har Barnens Dag här i Myggenäs! Du kan då ta med dig ditt barn till oss för att prova på dans och träning inför vårens danskurser som startar v.4.

Mellan kl. 10-12 har vi ett fullspäckat schema med dans för olika åldrar, och dessutom så bjuder vi på ansiktsmålning, fika och gratis träning för alla föräldrar!

Schema över dagen

kl. 10:05 – 10:25 BTM (Born To Move) 2-3 år (barnen dansar med sin förälder)
kl. 10:30 – 10:50 BTM 4-5 år
kl. 10:55 – 11:15 BTM 6-7 år
kl: 11:20 – 11:40 8-13 år BTM (blandad sportig träning)
kl: 11:40 -12:00 8-13 år Dance it (dans)
Drop-In!

Gåva till de som är med på dagen och anmäler/har anmält sig!

Varmt välkomna!

10457936_775208545880816_9062933576230164438_n

http://www.stc.se/wp-content/uploads/2014/11/pt1.jpg

Vi söker Gympainstruktörer

Vi söker dig som är färdigutbildad gympainstruktör i första hand men även dig som är intresserad av att bli instruktör. Är du glad och har en stor passion för att dela träningsglädje med andra? Är du nyfiken på oss och Stc så tveka inte att kontakta oss. Vi ser helst att du har möjlighet att köra pass på morgon/förmiddag eller lunchtid. Vi är också alltid på jakt efter bra instruktörer så är du intresserad av nån annan gruppträningsform så hör av dig:)

Varmt Välkommen med din ansökan.

carina.vedo@stc.se

elin.hjorth@stc.se

http://www.stc.se/wp-content/uploads/2015/01/Skarmavbild-2015-01-14-kl.-10.57.45-678x381.png

PT Small Group – Cykel

TRAIN 2 PERFORM

Hur får jag ut maximal effekt på minsta tid?
Utveckla din cykling genom rätt grundträning på cykeln och i gymmet!
Effektivisera och tidsoptimera din cykelträning.

CYKEL
TRAIN 2 PERFORM
PT SMALL GROUP
START 2 FEB PÅ STC ROLLSBO
8 st MÅNDAGAR KL 17.15
Läs mer och boka din plats här.

PT train2perform

Att träningen sker i grupp gör att dina kostnader minimeras samtidigt som du motiveras och inspireras av den positiva
träningsmiljö som skapas av gruppdynamiken.

Välkommen.

 

http://www.stc.se/wp-content/uploads/2013/05/less-mills.jpg

Missa inte våra klubbevent!

Hos oss är det alltid något nytt på gång, så se till att hålla dig uppdaterad på vad som händer på vår klubb!

Gå in här för att se vad vi har inplanerat den närmsta tiden.

http://www.stc.se/wp-content/uploads/2013/05/less-mills.jpg

Extra personal sökes!

Vi söker personal för extrajobb!

Är du den vi söker?

Isåfall är du en driven, glad, och serviceinriktad person som gillar att jobba med människor och att sälja.

Skicka din ansökan till paula@sportlife.se

 

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar och inspirerar dig till en roligare och effektivare träning. Tveka inte, boka din PT idag!

Personlig träning »

Provträna

Vill du, eller har du en kompis som vill börja träna? Nu kan du eller din vän provträna gratis på STC! Kontakta receptionen på närmsta klubb. Gäller från 18 år under bemannade tider.

Provträna på STC »
Sidan laddar