Vecka 38
Tid Måndag
2019-09-16
Tisdag
2019-09-17
Onsdag
2019-09-18
Torsdag
2019-09-19
Fredag
2019-09-20
Lördag
2019-09-21
Söndag
2019-09-22
06:00
CrossCage Fitness 30 min
06:45-07:15
Gästinstruktör

CrossCage Fitness 30 min
Lediga platser: Ja

Kl 06:45-07:15
Falköping
Gästinstruktör

Boka

Starta dagen med ett högintensivt intervall pass. Anta ett alternativ som passar dig och utveckla din kondtion och styrka. Idag kör Reception Sara passet!

09:00
BODYPUMP® 60 min
09:00-10:00
Rebecka Lindström

BODYPUMP® 60 min
Lediga platser: Ja

Kl 09:00-10:00
Falköping
Rebecka Lindström

Boka

NY RELEASE AV BODYPUMP 111 MED ELISE, REBECKA L OCH REBECCA S! Starta din träningslördag med ett styrke party till musikens takter.

10:00
CrossCage Fitness 30 min
10:25-10:55
Elin Ahlrik

CrossCage Fitness 30 min
Lediga platser: Ja

Kl 10:25-10:55
Falköping
Elin Ahlrik

Boka

TEAM MONA OCH ELIN A! Stationsträning där du varierar övningar för både kondition och styrka, ett farfyllt upplägg du sent kommer glömma!

BODYSTEP® 30 min
10:50-11:20
Elise Wallén

BODYSTEP® 30 min
Lediga platser: Ja

Kl 10:50-11:20
Falköping
Elise Wallén

Boka

IDAG GÄSTAR NATHALIE MED EN BODYSTEP! Förbättra din kondition, styrka och kordination till stepkombinationer efter musikens tempo.

11:00
Happening
11:00-11:30
Gästinstruktör

Happening
Lediga platser: Ja

Kl 11:00-11:30
Falköping
Gästinstruktör

Boka

NY RELEASE AV GRIT STRENGTH MED VÅR PT-MONA! Intervallbaserad träning som förbättrar dig styrka.

Föreläsning
11:50-13:00
Gästinstruktör

Föreläsning
Lediga platser: Ja

Kl 11:50-13:00
Falköping
Gästinstruktör

Boka

FÖRELÄSNING OM OCR TRÄNING MED LINDA PILERUD! Har du aldrig provat eller vill veta mer om denna träningsform är det denna föreläsning du ska boka. Linda Pilerud både coachar och täävliar på mästerskapsnivå inom OCR som då är helkroppsträning, rörlighet, spänst och greppstyrka i ofta form av hinerbana. VI SES FÖR FÖRELÄSNINGEN PÅ ÖVRE PLAN!

12:00
Yin Yoga 60 min
12:30-13:30
Ingrid Pettersson

Yin Yoga 60 min
Lediga platser: Ja

Kl 12:30-13:30
Falköping
Ingrid Pettersson

Boka

YINYOGA TILLSAMMANS MED INGRID! Stanna passivt i stretch positioner 3-5 minuter för att sträcka ut på djupet.

13:00
ZUMBA Fitness® 45 min
13:15-14:00
Emelie Stjern

ZUMBA Fitness® 45 min
Lediga platser: Ja

Kl 13:15-14:00
Falköping
Emelie Stjern

Boka

ZUMBA MED VÅR EMELIE! Låt oss skapa rörelse, glädje och positiv energi till musiken tempo. Förbättrar kroppskontroll och kondtion.

Happening
13:30-14:00
Gästinstruktör

Happening
Lediga platser: Ja

Kl 13:30-14:00
Falköping
Gästinstruktör

Boka

LES MILLS SPRINT MED LINDA PILERUD! Ta dig dit du inte trodde var möjligt genom ett högintensivt cykelpass baserat på intervaller och din egna vilja.

BODYPUMP® 45 min
13:40-14:25
Rebecka Lindström

BODYPUMP® 45 min
Lediga platser: Ja

Kl 13:40-14:25
Falköping
Rebecka Lindström

Boka

NY RELEASE AV BODYPUMP 45 MED ELISE OCH REBECKA! Ett styrkeparty för hela kroppen till musikens tempo.

14:00
CXWORX® 30 min
14:10-14:40
Elise Wallén

CXWORX® 30 min
Lediga platser: Ja

Kl 14:10-14:40
Falköping
Elise Wallén

Boka

NY RELEASE AV CXWORX 36 MED ELISE, REBECCA S OCH REBECKA L! Ta hjälp av viktplatta, band eller din egna kroppsvikt för att utveckla en starka mage och rygg till musikens tempo.

Indoor 30 min
14:45-15:15
Magnus Lindqvist

Indoor 30 min
Lediga platser: Ja

Kl 14:45-15:15
Falköping
Magnus Lindqvist

Boka

VÅR INDOOR STJÄRNA MAGNUS BJUDER PÅ SVETTKALAS! Utveckla kondition genom intervaller på våra indoormaskiner till glädjande musik.

CXWORX® 30 min
14:30-15:00
Rebecka Lindström

CXWORX® 30 min
Lediga platser: Ja

Kl 14:30-15:00
Falköping
Rebecka Lindström

Boka

NY RELEASE AV CXWORX 36 MED REBECKA L! Ta hjälp av viktplatta, band eller din egna kroppsvikt för att utveckla en starka mage och rygg till musikens tempo.

15:00
BODYCOMBAT® 60 min
15:20-16:20
Elise Wallén

BODYCOMBAT® 60 min
Lediga platser: Ja

Kl 15:20-16:20
Falköping
Elise Wallén

Boka

NY RELEASE AV BODYCOMBAT MED ELISE! Lev ut din inre kampsportare med hjälp av skuggboxning och musikens tempo. Förbättrar kondition, uthållighetsstyrka och kordination.

Cykel 45 min
15:10-15:55
Elise Wallén

Cykel 45 min
Lediga platser: Ja

Kl 15:10-15:55
Falköping
Elise Wallén

Boka

ETT COMBOPASS AV CYKEL/INDOOR MED ELISE OCH MAGNUS! Detta pass kommer bjuda på glädje, svett och fartfylld musik. Du väljer ifall du kör indoor eller cykel genom att boka ett av vardera pass.

Happening
15:10-15:55
Magnus Lindqvist

Happening
Lediga platser: Ja

Kl 15:10-15:55
Falköping
Magnus Lindqvist

Boka

ETT COMBOPASS AV CYKEL/INDOOR MED ELISE OCH MAGNUS! Detta pass kommer bjuda på glädje, svett och fartfylld musik. Du väljer ifall du kör indoor eller cykel genom att boka ett av vardera pass. Här bokar du dig på Indoor!

16:00
Cykel RPM® 45 min
16:45-17:30
Ellinor Johansson

Cykel RPM® 45 min
Lediga platser: Ja

Kl 16:45-17:30
Falköping
Ellinor Johansson

Boka

NY RELEASE AV RPM MED ELLINOR! Susa över toppar och ner de djupaste dalarna till musikens takter, samtidigt som du förbättrar din kondition och uthållighetsstyrka.

CrossCage Fitness 45 min
16:05-16:50
Elin Jonsson

CrossCage Fitness 45 min
Lediga platser: Ja

Kl 16:05-16:50
Falköping
Elin Jonsson

Boka

TEAM MAGNUS OCH ELIN J! Stationsträning där du varierar övningar för både kondition och styrka, ett farfyllt upplägg du sent kommer glömma!

Föreläsning
16:55-18:00
Elise Wallén

Föreläsning
Lediga platser: Ja

Kl 16:55-18:00
Falköping
Elise Wallén

Boka

EN FÖRELÄSNING OM RAW FOOD OCH ENERGI MED ELISE OCH ANNE! Låt oss skapa alternativa vägar genom energi i olika former och matens levande betydelse. Kan allt handla om mycket mer än hur mycket du lyfter på gymmet, kalori in vs kalori ut och dina "måsten"?

17:00
Box 45 min
17:00-17:45
Fabian Quist

Box 45 min
Lediga platser: Ja

Kl 17:00-17:45
Falköping
Fabian Quist

Boka

CXWORX® 30 min
17:50-18:20
Rebecca Sandahl

CXWORX® 30 min
Lediga platser: Ja

Kl 17:50-18:20
Falköping
Rebecca Sandahl

Boka

Cykel 45 min
17:35-18:20
Bengt Åke Svensson

Cykel 45 min
Lediga platser: Ja

Kl 17:35-18:20
Falköping
Bengt Åke Svensson

Boka

OBS tiden! Idag gästar Bengt-åke med en 45 min cykel

Happening
17:00-17:30
Linda Samuelsson

Happening
Lediga platser: Ja

Kl 17:00-17:30
Falköping
Linda Samuelsson

Boka

ETT SVETTIGT GRIT CARDIO PASS MED LINDA UTE I GYMMET, förbättrar din snabhet och kondition!

Happening
17:45-18:30
Elise Wallén

Happening
Lediga platser: Ja

Kl 17:45-18:30
Falköping
Elise Wallén

Boka

BOOTCAMP TILLSAMMANS MED REBECKA OCH ELISE! Ett pass där du sätter dina egna gränser. Genom flerledsövningar efterliknande militärträning kommer vi att ta styrka, kondition och kroppskontrollen till nya nivåer.

18:00
BODYPUMP® 60 min
18:30-19:30
Rebecca Sandahl

BODYPUMP® 60 min
Lediga platser: Ja

Kl 18:30-19:30
Falköping
Rebecca Sandahl

Boka

Challenge 45 min
18:30-19:15
Elin Jonsson

Challenge 45 min
Lediga platser: Ja

Kl 18:30-19:15
Falköping
Elin Jonsson

Boka

OBS tiden!

BODYBALANCE® 60 min
18:15-19:15
Elise Wallén

BODYBALANCE® 60 min
Lediga platser: Ja

Kl 18:15-19:15
Falköping
Elise Wallén

Boka

NY RELEASE AV BODYBALANCE MED ELISE! Till musik flödar vi genom ett pass inspirerat av tai chi, yoga och pilates.

Sidan laddar