Vecka 38
Tid Måndag
2019-09-16
Tisdag
2019-09-17
Onsdag
2019-09-18
Torsdag
2019-09-19
Fredag
2019-09-20
Lördag
2019-09-21
Söndag
2019-09-22
06:00
Indoor 30 min
06:30-07:00
Ellen Nyquist

Indoor 30 min
Lediga platser: Ja

Kl 06:30-07:00
Långedrag
Ellen Nyquist

Boka

08:00
BODYBALANCE® 60 min
08:30-09:30
Emelie Grönlund

BODYBALANCE® 60 min
Lediga platser: Ja

Kl 08:30-09:30
Långedrag
Emelie Grönlund

Boka

Les Mills BODYBALANCE™ är en underbar mix av Yoga, Tai Chi och Pilates där du blir smidigare, starkare och lugnare. Med fokus på andning, och koncentration stretchar du kroppen och tränar styrka i olika yoga och pilatespositioner till härlig musik.

Indoor 30 min
08:30-09:00
Carin Paulsson Vestergren

Indoor 30 min
Lediga platser: Ja

Kl 08:30-09:00
Långedrag
Carin Paulsson Vestergren

Boka

Indoor 45 min
08:40-09:25
Kristin Ohlsson

Indoor 45 min
Lediga platser: Nej

Kl 08:40-09:25
Långedrag
Kristin Ohlsson

Boka reserv

09:00
Senior 60 min
09:40-10:40
Liza Jansdotter

Senior 60 min
Lediga platser: Nej

Kl 09:40-10:40
Långedrag
Liza Jansdotter

Boka reserv

TORSDAGSFOKUS: Balans och koordination. Våra Seniorklasser innehåller övningar som är allsidiga & anpassningsbara där vi tränar allt ifrån styrka och kondition till balans och rörlighet.

Core 30 min
09:10-09:40
Carin Paulsson Vestergren

Core 30 min
Lediga platser: Ja

Kl 09:10-09:40
Långedrag
Carin Paulsson Vestergren

Boka

Yoga
09:50-10:20
Carin Paulsson Vestergren

Yoga
Lediga platser: Ja

Kl 09:50-10:20
Långedrag
Carin Paulsson Vestergren

Boka

Senior 60 min
09:50-10:50
Liza Jansdotter

Senior 60 min
Lediga platser: Nej

Kl 09:50-10:50
Långedrag
Liza Jansdotter

Boka reserv

FREDAGSFOKUS: Träning vid egen station Våra Seniorklasser innehåller övningar som är allsidiga & anpassningsbara där vi tränar allt ifrån styrka och kondition till balans och rörlighet.

BODYBALANCE® 45 min
09:30-10:15
Carin Paulsson Vestergren

BODYBALANCE® 45 min
Lediga platser: Ja

Kl 09:30-10:15
Långedrag
Carin Paulsson Vestergren

Boka

Les Mills BODYBALANCE™ är en underbar mix av Yoga, Tai Chi och Pilates där du blir smidigare, starkare och lugnare. Med fokus på andning, och koncentration stretchar du kroppen och tränar styrka i olika yoga och pilatespositioner till härlig musik.

Challenge 45 min
09:30-10:15
Jenni Karlsson

Challenge 45 min
Lediga platser: Nej

Kl 09:30-10:15
Långedrag
Jenni Karlsson

Boka reserv

Challenge är ett högintensivt och varierande pass som ökar din spänst, styrka, snabbhet, smidighet och explosivitet. Utformat som en stationsträning där vi cirkulerar mellan olika övningar.

10:00
Cykel 45 min
10:20-11:05
Gittan Byrne

Cykel 45 min
Lediga platser: Nej

Kl 10:20-11:05
Långedrag
Gittan Byrne

Boka reserv

BODYSTEP® 45 min
10:25-11:10
Carin Paulsson Vestergren

BODYSTEP® 45 min
Lediga platser: Ja

Kl 10:25-11:10
Långedrag
Carin Paulsson Vestergren

Boka

Les Mills BODYSTEP ™ är ett energigivande pass där du rör dig på, över och runt din stepbräda. Passet innehåller både konditions- och styrkedelar som formar och stärker din kropp till peppande och medryckande musik.

BODYPUMP® 60 min
10:00-11:00
Kristin Ohlsson

BODYPUMP® 60 min
Lediga platser: Ja

Kl 10:00-11:00
Långedrag
Kristin Ohlsson

Boka

SUPERSUNDAY! Idag är samtliga gruppträningsklasser gratis för alla! Bjud med en vän och boka er via receptionen i mån av plats! Välkomna in i gemenskapen hos oss! Les Mills BODYPUMP™ är en styrketräningsklass där vi går igenom hela kroppen och utmanar vår uthållighet med viktstång och lösa vikter.

Cykel 60 min
10:00-11:00
Susanne Carlsson

Cykel 60 min
Lediga platser: Nej

Kl 10:00-11:00
Långedrag
Susanne Carlsson

Boka reserv

SUPERSUNDAY! Idag är samtliga gruppträningsklasser gratis för alla! Bjud med en vän och boka er via receptionen i mån av plats! Välkomna in i gemenskapen hos oss!

Indoor 45 min
10:15-11:00
Jenni Karlsson

Indoor 45 min
Lediga platser: Ja

Kl 10:15-11:00
Långedrag
Jenni Karlsson

Boka

SUPERSUNDAY! Idag är samtliga gruppträningsklasser gratis för alla! Bjud med en vän och boka er via receptionen i mån av plats! Välkomna in i gemenskapen hos oss!

11:00
Gymintro Classic 95kr
11:30-12:15
Hampus Gillström

Gymintro Classic 95kr
Lediga platser: Ja

Kl 11:30-12:15
Långedrag
Hampus Gillström

Boka

Här lär du dig grunderna i maskinerna och får tips och kunskap för att sedan kunna träna vidare själv. Kostnaden är 95 kr och den betalas i receptionen innan utsatt tid. OBS. Avbokning måste ske senast 24h innan för att undvika debitering

BODYBALANCE® 45 min
11:10-11:55
Vanessa Kellgren

BODYBALANCE® 45 min
Lediga platser: Ja

Kl 11:10-11:55
Långedrag
Vanessa Kellgren

Boka

SUPERSUNDAY! Idag är samtliga gruppträningsklasser gratis för alla! Bjud med en vän och boka er via receptionen i mån av plats! Välkomna in i gemenskapen hos oss! Les Mills BODYBALANCE™ är en underbar mix av Yoga, Tai Chi och Pilates där du blir smidigare, starkare och lugnare. Med fokus på andning, och koncentration stretchar du kroppen och tränar styrka i olika yoga och pilatespositioner till härlig musik.

Core 30 min
11:10-11:40
Susanne Carlsson

Core 30 min
Lediga platser: Ja

Kl 11:10-11:40
Långedrag
Susanne Carlsson

Boka

SUPERSUNDAY! Idag är samtliga gruppträningsklasser gratis för alla! Bjud med en vän och boka er via receptionen i mån av plats! Välkomna in i gemenskapen hos oss!

12:00
CXWORX® 30 min
12:00-12:30
Emelie Grönlund

CXWORX® 30 min
Lediga platser: Ja

Kl 12:00-12:30
Långedrag
Emelie Grönlund

Boka

Les Mills CXWORX™ är ett pass som fokuserar på att stärka din bålmuskulatur & de muskler som kopplar ihop över- och underkropp. Övningarna görs till stor del med kroppsvikt, men vi använder också redskap som gummiband och viktplattor. CXWORX är ett perfekt komplement till all annan träning & gör dig snabbt starkare!

BODYPUMP® 45 min
12:00-12:45
Ellen Nyquist

BODYPUMP® 45 min
Lediga platser: Ja

Kl 12:00-12:45
Långedrag
Ellen Nyquist

Boka

Ellen & Emelie kör varannan vecka! Les Mills BODYPUMP™ är en styrketräningsklass där vi går igenom hela kroppen och utmanar vår uthållighet med viktstång och lösa vikter.

Challenge 45 min
12:00-12:45
Madelene Harrsjö Stenquist

Challenge 45 min
Lediga platser: Nej

Kl 12:00-12:45
Långedrag
Madelene Harrsjö Stenquist

Boka reserv

Challenge är ett varierande och högintensivt pass som ökar din spänst, styrka, snabbhet, smidighet och explosivitet. Utformat som en stationsträning där vi cirkulerar mellan olika övningar.

BODYPUMP® 45 min
12:00-12:45
Ellen Nyquist

BODYPUMP® 45 min
Lediga platser: Ja

Kl 12:00-12:45
Långedrag
Ellen Nyquist

Boka

SUPERSUNDAY! Idag är samtliga gruppträningsklasser gratis för alla! Bjud med en vän och boka er via receptionen i mån av plats! Välkomna in i gemenskapen hos oss!

Cykel 45 min
12:55-13:40
Ella Niemer

Cykel 45 min
Lediga platser: Ja

Kl 12:55-13:40
Långedrag
Ella Niemer

Boka

SUPERSUNDAY! Idag är samtliga gruppträningsklasser gratis för alla! Bjud med en vän och boka er via receptionen i mån av plats! Välkomna in i gemenskapen hos oss!

13:00
Gymintro Classic 95kr
13:00-13:45
Hampus Gillström

Gymintro Classic 95kr
Lediga platser: Ja

Kl 13:00-13:45
Långedrag
Hampus Gillström

Boka

Här lär du dig grunderna i maskinerna och får tips och kunskap för att sedan kunna träna vidare själv. Kostnaden är 95 kr och den betalas i receptionen innan utsatt tid. OBS. Avbokning måste ske senast 24h innan för att undvika debitering

CrossCage Fitness 45 min
13:50-14:35
Ellen Nyquist

CrossCage Fitness 45 min
Lediga platser: Ja

Kl 13:50-14:35
Långedrag
Ellen Nyquist

Boka

SUPERSUNDAY! Idag är samtliga gruppträningsklasser gratis för alla! Bjud med en vän och boka er via receptionen i mån av plats! Välkomna in i gemenskapen hos oss!

14:00
Gymintro Classic 95kr
14:00-14:45
Hampus Gillström

Gymintro Classic 95kr
Lediga platser: Ja

Kl 14:00-14:45
Långedrag
Hampus Gillström

Boka

Här lär du dig grunderna i maskinerna och får tips och kunskap för att sedan kunna träna vidare själv. Kostnaden är 95 kr och den betalas i receptionen innan utsatt tid. OBS. Avbokning måste ske senast 24h innan för att undvika debitering

15:00
Gymintro Classic 95kr
15:30-16:15
Hampus Gillström

Gymintro Classic 95kr
Lediga platser: Ja

Kl 15:30-16:15
Långedrag
Hampus Gillström

Boka

Här lär du dig grunderna i maskinerna och får tips och kunskap för att sedan kunna träna vidare själv. Kostnaden är 95 kr och den betalas i receptionen innan utsatt tid. OBS. Avbokning måste ske senast 24h innan för att undvika debitering

16:00
Dancefloor 45 min
16:15-17:00
Emelie Medailleu

Dancefloor 45 min
Lediga platser: Ja

Kl 16:15-17:00
Långedrag
Emelie Medailleu

Boka

Älskar du att dansa loss? Då är det här klassen för dig! Emelie tar dig igenom vårt nytillskott DANCEFLOOR. Här dansar vi olika dansstilar och stärker kroppens alla små muskler samtidigt som vi ökar rörlighet och får upp flåset rejält. Passar den unga deltagaren såväl som den äldre. Enkla steg med mycket känsla ger dig tillfredställelse & massor av endorfiner. The party´s on the floor!

Cykel 30 min
16:30-17:00
Kristin Ohlsson

Cykel 30 min
Lediga platser: Nej

Kl 16:30-17:00
Långedrag
Kristin Ohlsson

Boka reserv

Cykel 30 min
16:30-17:00
Lars Gustafsson

Cykel 30 min
Lediga platser: Ja

Kl 16:30-17:00
Långedrag
Lars Gustafsson

Boka

SUPERSUNDAY! Idag är samtliga gruppträningsklasser gratis för alla! Bjud med en vän och boka er via receptionen i mån av plats! Välkomna in i gemenskapen hos oss!

Yoga 60 min
16:30-17:30
Fannie Runneberger

Yoga 60 min
Lediga platser: Ja

Kl 16:30-17:30
Långedrag
Fannie Runneberger

Boka

SUPERSUNDAY! Idag är samtliga gruppträningsklasser gratis för alla! Bjud med en vän och boka er via receptionen i mån av plats! Välkomna in i gemenskapen hos oss!

Step 30 min
16:50-17:20
Maria Eriksson

Step 30 min
Lediga platser: Ja

Kl 16:50-17:20
Långedrag
Maria Eriksson

Boka

SUPERSUNDAY! Idag är samtliga gruppträningsklasser gratis för alla! Bjud med en vän och boka er via receptionen i mån av plats! Välkomna in i gemenskapen hos oss! Under September månad kör Maria extrainsatt Step Basic 30 min klass för dig som vill lära dig grunderna i Step! Ett kravlöst och tillåtande konditionspass där instruktören guidar dig igenom koreografi som bygger på enkla grundsteg till peppande musik!

17:00
CXWORX® 30 min
17:00-17:30
Jeanette Åhslund

CXWORX® 30 min
Lediga platser: Ja

Kl 17:00-17:30
Långedrag
Jeanette Åhslund

Boka

Les Mills CXWORX™ är ett pass som fokuserar på att stärka din bålmuskulatur & de muskler som kopplar ihop över- och underkropp. Övningarna görs till stor del med kroppsvikt, men vi använder också redskap som gummiband och viktplattor. CXWORX är ett perfekt komplement till all annan träning & gör dig snabbt starkare!

Dancefloor 60 min
17:30-18:30
Emelie Medailleu

Dancefloor 60 min
Lediga platser: Ja

Kl 17:30-18:30
Långedrag
Emelie Medailleu

Boka

Älskar du att dansa loss? Då är det här klassen för dig! Emelie tar dig igenom vårt nytillskott DANCEFLOOR. Här dansar vi olika dansstilar och stärker kroppens alla små muskler samtidigt som vi ökar rörlighet och får upp flåset rejält. Passar den unga deltagaren såväl som den äldre. Enkla steg med mycket känsla ger dig tillfredställelse & massor av endorfiner. The party´s on the floor!

BODYPUMP® 60 min
17:40-18:40
Emelie Grönlund

BODYPUMP® 60 min
Lediga platser: Nej

Kl 17:40-18:40
Långedrag
Emelie Grönlund

Boka reserv

Les Mills BODYPUMP™ är en styrketräningsklass där vi går igenom hela kroppen och utmanar vår uthållighet med viktstång och lösa vikter.

Cykel 60 min
17:40-18:40
Jenni Karlsson

Cykel 60 min
Lediga platser: Nej

Kl 17:40-18:40
Långedrag
Jenni Karlsson

Boka reserv

Cykel 45 min
17:30-18:15
Susanne Carlsson

Cykel 45 min
Lediga platser: Nej

Kl 17:30-18:15
Långedrag
Susanne Carlsson

Boka reserv

CXWORX® 30 min
17:05-17:35
Kristin Ohlsson

CXWORX® 30 min
Lediga platser: Ja

Kl 17:05-17:35
Långedrag
Kristin Ohlsson

Boka

Les Mills CXWORX™ är ett pass som fokuserar på att stärka din bålmuskulatur & de muskler som kopplar ihop över- och underkropp. Övningarna görs till stor del med kroppsvikt, men vi använder också redskap som gummiband och viktplattor. CXWORX är ett perfekt komplement till all annan träning & gör dig snabbt starkare!

Indoor 45 min
17:45-18:30
Anders Ohlsson

Indoor 45 min
Lediga platser: Nej

Kl 17:45-18:30
Långedrag
Anders Ohlsson

Boka reserv

Indoor 45 min
17:10-17:55
Lars Gustafsson

Indoor 45 min
Lediga platser: Ja

Kl 17:10-17:55
Långedrag
Lars Gustafsson

Boka

SUPERSUNDAY! Idag är samtliga gruppträningsklasser gratis för alla! Bjud med en vän och boka er via receptionen i mån av plats! Välkomna in i gemenskapen hos oss!

Step 45 min
17:30-18:15
Elin Stenfeldt

Step 45 min
Lediga platser: Ja

Kl 17:30-18:15
Långedrag
Elin Stenfeldt

Boka

SUPERSUNDAY! Idag är samtliga gruppträningsklasser gratis för alla! Bjud med en vän och boka er via receptionen i mån av plats! Välkomna in i gemenskapen hos oss! En energifylld och avancerad stepklass med koreografi som utgår från bassteg och utvecklas till komplexa stegkombinationer med inslag av vändningar, snurrar och hopp. Intensiv konditionsträning och rörelseglädje!

Yin Yoga 60 min
17:30-18:30
Fannie Runneberger

Yin Yoga 60 min
Lediga platser: Nej

Kl 17:30-18:30
Långedrag
Fannie Runneberger

Boka reserv

SUPERSUNDAY! Idag är samtliga gruppträningsklasser gratis för alla! Bjud med en vän och boka er via receptionen i mån av plats! Välkomna in i gemenskapen hos oss!

CrossCage Fitness 30 min
17:45-18:15
Jennifer Enge

CrossCage Fitness 30 min
Lediga platser: Ja

Kl 17:45-18:15
Långedrag
Jennifer Enge

Boka

SUPERSUNDAY! Idag är samtliga gruppträningsklasser gratis för alla! Bjud med en vän och boka er via receptionen i mån av plats! Välkomna in i gemenskapen hos oss!

18:00
Indoor 30 min
18:10-18:40
Carin Paulsson Vestergren

Indoor 30 min
Lediga platser: Ja

Kl 18:10-18:40
Långedrag
Carin Paulsson Vestergren

Boka

CrossCage Fitness 45 min
18:30-19:15
Liza Jansdotter

CrossCage Fitness 45 min
Lediga platser: Nej

Kl 18:30-19:15
Långedrag
Liza Jansdotter

Boka reserv

CrossCage är ett högintensivt & varierat pass som ökar din spänst, styrka, snabbhet, smidighet och explosivitet.

BODYBALANCE® 60 min
18:50-19:50
Carin Paulsson Vestergren

BODYBALANCE® 60 min
Lediga platser: Nej

Kl 18:50-19:50
Långedrag
Carin Paulsson Vestergren

Boka reserv

Les Mills BODYBALANCE™ är en underbar mix av Yoga, Tai Chi och Pilates där du blir smidigare, starkare och lugnare. Med fokus på andning, och koncentration stretchar du kroppen och tränar styrka i olika yoga och pilatespositioner till härlig musik.

CXWORX® 30 min
18:20-18:50
Madelene Harrsjö Stenquist

CXWORX® 30 min
Lediga platser: Ja

Kl 18:20-18:50
Långedrag
Madelene Harrsjö Stenquist

Boka

Les Mills CXWORX™ är ett pass som fokuserar på att stärka din bålmuskulatur & de muskler som kopplar ihop över- och underkropp. Övningarna görs till stor del med kroppsvikt, men vi använder också redskap som gummiband och viktplattor. CXWORX är ett perfekt komplement till all annan träning & gör dig snabbt starkare!

Yoga 60 min
18:20-19:20
Fannie Runneberger

Yoga 60 min
Lediga platser: Nej

Kl 18:20-19:20
Långedrag
Fannie Runneberger

Boka reserv

BODYBALANCE® 45 min
18:25-19:10
Emelie Grönlund

BODYBALANCE® 45 min
Lediga platser: Ja

Kl 18:25-19:10
Långedrag
Emelie Grönlund

Boka

SUPERSUNDAY! Idag är samtliga gruppträningsklasser gratis för alla! Bjud med en vän och boka er via receptionen i mån av plats! Välkomna in i gemenskapen hos oss! Les Mills BODYBALANCE™ är en underbar mix av Yoga, Tai Chi och Pilates där du blir smidigare, starkare och lugnare. Med fokus på andning, och koncentration stretchar du kroppen och tränar styrka i olika yoga och pilatespositioner till härlig musik.

19:00
Cykel 30 min
19:25-19:55
Liza Jansdotter

Cykel 30 min
Lediga platser: Ja

Kl 19:25-19:55
Långedrag
Liza Jansdotter

Boka

Challenge 45 min
19:00-19:45
Madelene Harrsjö Stenquist

Challenge 45 min
Lediga platser: Nej

Kl 19:00-19:45
Långedrag
Madelene Harrsjö Stenquist

Boka reserv

Challenge är ett varierande och högintensivt pass som ökar din spänst, styrka, snabbhet, smidighet och explosivitet. Utformat som en stationsträning där vi cirkulerar mellan olika övningar.

Yin Yoga 60 min
19:20-20:20
Fannie Runneberger

Yin Yoga 60 min
Lediga platser: Nej

Kl 19:20-20:20
Långedrag
Fannie Runneberger

Boka reserv

Sidan laddar