Dansklasser

Dansklasser

Dansa tillsammans med oss!

STCs danskursutbud vänder sig till alla människor i alla åldrar.

Dansklasserna startar två gånger om året, en på våren och och på hösten.

Dance and fun, 3-4 år

En klass som är fylld med dans, sång och lek. Barnen får träna på att ta instruktioner, lära sig om sin kroppmedvetenhet, rytm och inlevelse. Under alla danstillfällen behöver en förälder delta i dansen.

Dansmix, 5-6 år

Här får barnen möjlighet att prova på olika dansstilar som balett, jazzdans, streetjazz och show. Koreografierna varvas med diagonaler och ringdans. Barnen dansar själva utan förälder.

Streetjazz, 7-12 år

En uppdaterad version av den klassiska jazzdansen med influenser från streetdance. En danskurs som är fylld med glädje, energi och attityd. Dansklassen finns i olika svårighetsgrader.

Lyricaljazz

Här möts dansstilarna klassisk jazzdans och modern dans. Du får chansen att uttrycka känslor, lära dig tekniker och bygga upp styrka som är en viktig grund för att kunna utvecklas inom dansen. Dansklassen vänder sig till både nybörjare och proffs.

Cheerdisco, ungdom/vuxen

Ett eget utvecklat koncept där vi mixar den moderna discodansens fartfyllda och skarpa rörelser tillsammans med influenser från cheerleading. En klass fylld av energi, show och formationsdans. Vid slutet av kursen kan gruppen få möjlighet att uppträda på offentliga evenemang!

You can dance, ungdom/vuxen

Här får du möjlighet att prova på pardans! Vi dansar chacha, jive, salsa och bugg, vi lär oss grundstegen och tränar på tekniker. Anmäl dig ensam eller som par.

You can dance, ungdom/vuxen