Hitta kraften med ForMe!

Hitta kraften med ForMe!

Nu kan du gå ner i vikt på ett helt nytt sätt!

Tillsammans med en ForMe-coach får du verktygen att nå ditt mål och ett långsiktigt resultat! Under ForMe-programmet träffar du din coach regelbundet under 12 månader. Du skapar förutsättningar att behålla din nya livsstil i framtiden genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor. Under 12 månader hjälper vi dig att skapa grunden för nya, sunda vanor och hitta ditt träningsupplägg som ser till att du når ditt mål.

Gör din intresseanmälan nedan

*
*
*
*
*

I 12-månadersprogrammet ingår:

Enskild introduktion till konceptet ForMe Sitt ner i lugn och ro och prata med en ForMe-coach om upplägget.

11 coachträffar en gång i veckan, därefter 18 coachträffar varannan vecka

Träningsprogram Träningsprogram som du kan genomföra hemma eller hos oss på gymmet.

4 träningstillfällen i PT-small group

Gymkort Under 12-månaderssperioden ingår ett gymkort så att du kan träna gym, kondition och gruppträning när det passar dig.

Personlig kostplan Här lär du dig vad du ska äta för att nå målet.

Vägning och kroppsmätning, samt Hälsoanalys Vi börjar med en Hälsoanalys med vägning och kroppsmätning och detta följs upp under programmet.

Regelbunden uppföljning Du får regelbunden uppföljning och coachning av din ForMe-coach för att nå ditt mål.

Vi bjuder på ett startkit till alla som är med.

Svara på några frågor och motivera kortfattat i formuläret nedan varför just du vill vara med. Vi återkommer då med mer information om upplägget, när gruppen startar och pris kopplat till detta. Gör din intresseanmälan snarast då gruppen startar inom kort. Vänta inte för länge med att göra din intresseanmälan då grupperna brukar bli fulltecknade. (OBS! Intresseanmälan är inte bindande)

Karin Kullberg - STC Ekerö Träkvista

ForMe-coach

Avatar of Karin Kullberg

Karin Kullberg

karin.kullberg@stc.se

Tänk - Njut - Ät - Träna

Viktminskningsprogrammet ForMe ger dig Inspiration, Motivation och Fokus – för att förverkliga ditt mål. En gång för alla. Med ForMe:s helhetskoncept ”Tänk, njut, ät och träna” får du allt du behöver för att gå ner i vikt – och behålla den. Du väljer själv vad som passar dig bäst och vad du vill ha för resultat. Det är just de fyra delarna tillsammans med din hälsocoach det som gör ForMe:s koncept unikt.

Personuppgifter

Personuppgifter som hanteras i samband med intresseanmälan kommer att behandlas av STC, som är personuppgiftsansvarig för uppgifterna. Genom att delta intresse för Weight Trainer samtycker du till att dina personuppgifter kommer att behandlas av STC för att kunna administrera, samt kontakta dig som intresserad. Uppgifterna kommer bara vara registrerade hos STC under den tid som behövs för att uppfylla dessa ovan angivna ändamål och därefter kommer uppgifterna att förstöras. Om era personuppgifter behandlas i strid med dataskyddsförordningen har ni också rätt att begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas.