https://www.stc.se/wp-content/uploads/2019/06/skor-678x381.jpg

Skövde City Run • 8 juni 2019

Var med och spring ett härligt, roligt och familjärt hinderlopp! Elitlöpare eller motionär? Det spelar ingen roll. Kom som du är och utmana dig själv i Skövde City Run den 8 juni 2019! Vill du vara med och heja på de som springer så har du extra bra utsikt i Boulognerskogen där de tävlande springer genom ett vattenhinder, eller vid målgången utmed Hertig Johans gata där det blir riktig feststämning!

Långa slingan 8km • Starttid: 12:00
För dig som gillar utmaning med distans och några spännande hinder på vägen. Slingan sträcker sig från Kyrkparken, genom Skövde Garnison, runt båda Volvofabrikerna, tillbaka in mot centrum runt Boulognerskogen med vattenhinder i Boulognersjön. Pampig målgång längs med Hertig Johans gata med avslut i Kyrkparken. Mottagande av familj vänner och en stadsfest! Denna slinga kräver anmälan och startavgift. Nummerlapp, tidtagning och spännande priser.

Anmälan sker här.

Korta slingan 2,5km • Starttid: 13:00
Denna slinga kan alla ta sig runt! Bjud med dig familjen, vänner och bekanta och upplev centrum till fots. Start i Kyrkparken, genom Boulognerskogen, och för dig som vill utmana dig – ta en simtur genom sjön. Vill du inte ta ett dopp i sjön kan du ändå stanna till och se de andra löparna ta sig igenom vattnet. Slingan fortsätter med pampig målgång längs med Hertig Johans gata med avslut i Kyrkparken. Denna slinga kräver ingen anmälan eller startavgift, utan det är bara att dyka upp.

Skövde City Run äger rum under Junikalaset som bjuder på härlig underhållning och god mat under bar himmel i den grönskande Kyrkparken. Läs mer om Junikalaset här.https://www.stc.se/wp-content/uploads/2019/05/mamma-med-barn-1200x628-678x381.jpg

PT Small Group – Mamma och Bebis

Träna tillsammans med din bebis och kom igång efter graviditeten! Under 8 veckor träffas vi för 1 h träning där vi har ett fokus på varje pass. Med både teori och träning få du verktygen för att bli en starkare mamma inifrån och ut. Vi fokuserar på den inre bålmuskulaturen som grund för att sedan bygga på med styrke- och konditionsövningar som är lämpade för nyblivna mammor. Den här stunden är för dig!

Start:Torsdag 19 september
Tid: Torsdagar kl 09.30
Pris: 8 tillfällen på á 60 min, 995 kr.
PT: Louise Ljungemo

Klicka här för bokning!

Small Group – Träning i grupp med en instruktör
Att träningen sker i grupp gör att dina kostnader minimeras samtidigt som du motiveras och inspireras av den positiva träningsmiljö som skapas av gruppdynamiken.https://www.stc.se/wp-content/uploads/2019/01/barngympa-678x381.jpg

Barngympa

Missa inte att boka ert barn till kursen ”Barngympa” (barn mellan 3–6 år). Kursen är på 10 tillfällen och startar måndag 9 september. Med Barngympa får vi barnen att hitta ett intresse att röra på sig, lära känna sin kropp, bygga upp styrka, kondition, rörlighet och balans. I denna kurs får barnen träna bollek, cirkelträning, hinderbana och lek. Eftersom barnen tränar i grupp får de samtidigt lära sig att samarbeta, respektera och visa hänsyn för varandra.

Start: Måndag 9 september
Tillfällen: 10 gånger, 1 gång i veckan. 
Tid: Måndagar kl 17.00
Ledare: Felicia och Alice
Plats: STC Staketgatan.
Pris: 795 kr
Anmälan: via receptionen. Eller här via Staketgatans hemsida.https://www.stc.se/wp-content/uploads/2019/04/beachfighten-fb-678x381.jpg

Beachfighten 2019

Häng med på årets roligaste träningsevenemang! Tillsammans med en kompis, flickvän/pojkvän, mamma, pappa, ja vem som helst i din omgivning tränar och tävlar ni tillsammans med våra PT´s och andra par i kampen om att nå nya hälsosamma mål. Under en månads tid får du kost och träningsupplägg av din PT för att nå din formtopp. Varje vecka träffas ni i Beachgruppen för att träna tillsammans med er PT. Det är varierande pass med mycket pepp och motivation till att utvecklas och nå nya höjder i din träning.

Hur går det till?
Vi startar på samtliga anläggningar helgen 29 april- 26 maj (håll utkik på just din anläggning när ni drar igång). På startdagen väger vi in alla (endast du och din PT vet resultaten), vi tränar de program som ska utföras tillsammans och vi pratar kost för att alla ska känna sig säkra på hur de ska följa sitt kostprogram månaden igenom. Därefter träffas vi en gång i veckan för att träna, motivera och ventilera hur träning samt kost går för er alla. När de fyra veckorna har gått ha vi en utvägning i slutet då din PT samlar ihop allas resultat. Förutom att du under denna månad fått nya hälsosamma kost- och träningstips samt en starkare och piggare kropp så kan du även vinna fina priser för resultatet du presterat.

Anmälan och betalning sker i receptionen.
Pris: 695 kr ( Tävlingen utförs i par. Har du inte en partner hjälper vi dig att hitta en.)

På dessa anläggningar finns Beachfighten 2019
STC Skara
STC Tibro
STC Skövde Staketgatan
STC Skövde Elins
STC Mariestad
STC Falköping
STC Lidköping Kinnegatan
STC Karlstad Bryggudden
STC Kil
<

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2018/11/komi-gacc8ang-efter-nyacc8ar-pt-small-group-facebook-181101-678x381.jpg

PT Small Group – Kom igång efter nyår

PT Small Group – Kom igång efter nyår – Träningskursen för dig som vill komma igång samt hålla igång

Tillsammans med PT i en mindre grupp har du nu möjligheten att anamma alla tips & råd som delges under perioden av 8 veckor, detta för att du inte bara skall få en glädjefylld start på året utan en glädjefylld vårtermin fylld med motion & träning. Genomgång & vägledning genom gymmets utrustning samt genom gruppträningens värld är en röd tråd genom träningskursen. Kursen kommer att formas samt byggas upp utifrån temaveckor. Syftet med detta är att du som deltagare under denna perioden skall hitta din träningsform som inte endast avser nuet, en kortare period utan som skall bli en del av din vardag, en självklarhet för en sund och hållbar livsstil mot önskad livskvalité.

VAD INGÅR:
7 st träningstillfällen med PT i grupp
1 st teoretiskt tillfälle, tema: Motionens betydelse samt kostens betydelse i samband med träning.
1 st träningsprogram

Start: Tisdag 15 januari
Tid: Tisdagar kl 19.00-20.00
Plats: STC Staketgatan
PT: Mona Eklund
Kostnad: 995kr/person

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2018/10/facebook-yoga-678x381.jpg

Yoga/spa dag – STC Staketgatan

Nu är det dags för en Yogadag på STC Staketgatan lördag 17 november kl 09.00–13.30. Unna dig en dag med fokus på ditt välbefinnande. Vi bjuder på flera yogaklasser samt mysig spa-känsla i loungen med Red Carpet på plats. Skapa harmoni mellan kropp och sinne genom fysiska ställningar, andningsövningar och avslappning. Kroppen får både stretching, styrka och hälsa samt lugn och ro. Vi bjuder på te och tilltugg under dagen.

Dagens Yogapass:

kl 09.15-10.15 Body Balance Victoria Karlsson
kl 10.35-11.50 Yoga Energy Kristina Krantz
kl 12.10-13.25 Yin Yoga Anna Williamsson

För mer information och bokning, vänligen kontakta receptionen. Du kan även boka dig via appen eller hemsidan som vanligt.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2018/05/facebook-instruktocc88rer-socc88kes-678x381.png

Nu söker vi gruppträningsinstruktörer till STC!

Nu söker vi gruppträningsinstruktörer till STC!

Glädje och passion är två av våra viktiga värdeord och som gruppträningsinstruktör hos STC är det ett måste. Vårt utbud är brett och varierande, vilket skapar enorma möjligheter för dig som instruktör. Oavsett gruppträningsform handlar det om att inspirera och motivera våra medlemmar. Ett pass ska präglas av glädje, svett och en stimulerande puls.

STC har sedan länge ett etablerat samarbete med Les Mills, världens ledande leverantör av gruppträning och alla våra instruktörer är licensierade. Är du redan utbildad av Les Mills är det en stor fördel, men inget måste. Vidareutbildningar sker regelbundet. Vi erbjuder också andra gruppträningspass. Tillsammans utvärderar och utvecklar vi ständigt utbudet.

Just nu söker vi instruktörer till alla våra pass på olika klubbar runt om i landet, vi har samlat ihop oss och har gemensamma rekryteringskvällar. Välkommen med din ansökan.

Välkommen till en av våra rekryteringskvällar:
STC SKARA Måndag 15 oktober kl 17.30–20.00
STC VÄNERSBORG Onsdag 17 oktober kl 17.30–20.00
STC BACKA ENTRÈ Torsdag 18 oktober kl 17.30–20.00

Har du frågor eller vill anmäla dig? Då gör du det här:
STC SKARA: anna.williamsson@stc.se
STC VÄNERSBORG: elin.nordstrand@stc.se
STC BACKA ENTRÉ: sara.bohman@stc.se

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2018/01/stc-kids-678x381.jpg

Barngympa

Nu släpper vi äntligen platserna till höstens barngympa för barn mellan 4–6 år. Kursen är på 10 tillfällen och startar torsdag 20 september.

Vi får barnen att hitta ett intresse att röra på sig, lära känna sin kropp, bygga upp styrka, kondition, rörlighet och balans. I denna kurs får barnen träna bollek, cirkelträning, hinderbana och lek. Eftersom barnen tränar i grupp får de samtidigt lära sig att samarbeta, respektera och visa hänsyn för varandra.

Barngympa 4–6 år
10 tillfällen, 1 dag i veckan.
Torsdagar kl 17.00-18.00
Start 20 september

Pris: 795 kr

Plats STC Staketgatan
Ledare: Rosanna och Felicia

Bokning sker via receptionen. Eller här via Staketgatans hemsidan.

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2018/06/utomhustracc88ning-staketgatan-2018-678x381.jpg

Utomhusträning

Veckorna 26–33 ( start torsdag 28 juni ) kör vi ett härligt träningspass i helensparken varje torsdag kl 18.00–19.00. Alla är välkomna, gammal som ung. Medtag vatten och ev. matta/underlag om du önskar, så står vi för träningsglädjen och gemenskapen. Varmt välkomna!

https://www.stc.se/wp-content/uploads/2018/06/tack-focc88r-att-ni-hjacc88lper-oss-att-bli-bacc88ttre-678x381.jpg

Tack för att ni deltog i vår kundundersökning – Vi lyssnar på er

I höstas så gjordes det en kundundersökning/utvärdering på klubben där vi samlade in era tankar, önskemål och feedback om klubben. Stort tack till alla er som deltog, ni ger oss chansen att göra klubben ännu bättre just för er skull. Vårt största mål är att våra medlemmar ska trivas och vara nöjda och we feedback är därför så viktig för oss. Vi tar den till oss, lyssnar på er och åtgärdar det vi kan.

Feedback som vi tagit till oss av våra medlemmar via undersökningen och som vi hittills åtgärdat:
-Lägre volym på bakgrundsmusiken.
-Personalen arbetar mer med att röra sig ute i gymet och plocka i ordning redskap för att hålla en bättre träningsatmosfär och en högre trivsel.
-Regelbundna rundor (4 st/ dag) i omklädningsrum och toaletter.
-Fler hängare till ytterkläder i entrén.
-Mer pappershållare och större papperskorgar i omklädningsrum.
-Fler handdukshållare vid duschar.
-Fler krokar och hängare till hopprep och gummiband.
-Fler TRX band uppsatta, b.l.a. vid PT ytan och uppe vid Easy line.
-Bättre förvaring av redskap i förrådet mellan salarna.
-Köpt in mer rep, vristband och stänger till dragmaskiner.

På gång framöver:
-Till hösten kommer 2 st nya Trappmaskiner.
-Vi kommer fortsätta strukturera upp redskap genom att köpa in och sätta upp mer redskapstavlor.
-Högre list i herrarnas omklädningsrum så ej vattnet från bastun rinner ut i omklädningsrummet.
-Digitala skärmar med aktuell info.

Stort tack för att ni deltog. Har ni mer feedback så är ni alltid välkomna till oss i receptionen med era tankar.

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar