https://www.stc.se/wp-content/uploads/2017/03/namnlocc88st-2-2-678x381.png

Ny klubb i Vänersborg

Efter över tio år i Vänersborg växlar STC upp. I slutet av året går flyttlasset till Parallellgatan 2. Där bygger vi just nu en helt unik arena för träning och friskvård. Fastigheten där ”Våra Möbler” tidigare hade butik kommer snart att få ny energi och utgöra pulsen för träning i Vänersborg.

– Det är stadens bästa läge. Nära för alla och lätt att nå. Här finns bara möjligheter, säger STC:s etableringsansvarige Antoni Kutics.
2007 öppnade STC sin träningsanläggning i Hagaparken. Tio år senare är det dags för nya grepp.
– Utvecklingen står aldrig still. Friskvårdsbranschen är i ständig förändring. Det gäller att möta nya behov. Vi har växt ur vår kostym i Vänersborg och måste helt enkelt växla upp. Det handlar inte bara om större och fräschare lokaler, utan också om utbud samt att vässa kunderbjudandet. Allt detta blir möjligt på Parallellgatan som kommer att bli en komplett arena för alla former av träning, säger Antoni Kutics.

Det blir 2500 kvm som erbjuder såväl kondition- som styrketräning och inte minst gruppträning. Träningsutrustningen kommer främst från Cybex som är en av världens ledande leverantörer. Maskinparken kommer därmed att hålla högsta klass. För STC har utbudet av gruppträning alltid varit en av grundstenarna.
– På Parallellgatan kommer vi att satsa på allt från cykelpass på moderna Wattbikes till Indoor walking och det mesta från Les Mills populära gruppträning, berättar Antoni Kutics.

Lokaler, utbud och träningsutrustning i all ära. STC tänker inte frångå sitt medvetna arbete med de mjuka frågorna.
– Alla kan konkurrera med hårda fakta. Vi försöker nischa oss på ett annat plan. För oss på STC är glädje, passion, proffsighet, personlighet och gemenskap nummer ett. Det är dessa värdeord som ska prägla våra klubbar och för att lyckas behöver vi alltid våra medlemmars hjälp. Tillsammans skapar vi en klubb där man träffas, trivs och tränar. Det är detta som vi kallar att träna i första klass, avslutar Antoni Kutics.

För mer information
Antoni Kutics
Etableringsansvarig
0707-70 70 73

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar