https://www.stc.se/wp-content/uploads/2018/02/stc-vara2-678x381.png

STC Vara har fått större lokaler

Förra helgen var det nyinvigning av STC träningscenter i Vara. STC slog upp portarna redan för drygt ett år sedan men nu har anläggningen byggts ut med drygt 150 kvadratmeter vilket också stod i fokus vid invigningen.
– Vi har valt att kalla denna dagen för en kickoff men det är ju faktiskt så att det också är en invigning då vi inte haft det tidigare, säger Eva Gustafsson platschef för STC Vara.
STC är idag ett av Västsveriges största friskvårdsföretag med 45 träningsklubbar. Företaget sysselsätter cirka 900 personer och har växt stadigt sedan starten 1997.
LesMills
STC erbjuder träning för alla människor i alla åldrar samt rehabilitering och sjukgymnastik.
– Vårt utbud av gruppträning baseras på program från världens största leverantör, LesMills och våra gruppträningsinstruktörer är självklart certifierade och licensierade, berättar Eva Gustafsson.
LesMills är ett av fitnesssbranschens största utbildningsföretag inom gruppträning, grundat av Leslie Mills. LesMills har åtta olika träningsprogram, som är koreograferade i förväg av LesMills egna koreografer. LesMills har över 11.000 klubbar i över 70 länder.

Träning 24/7
Under helgens invigning var det öppet hus och fri träning för alla oavsett om man var medlem eller ej. Under lördagen bjöds det på olika gruppträningspass, tävlingar, tipspromenad och några olika lokala utställare fanns på plats. Under förmiddagen var det också föreläsning med den välkände ”Gladiatorn” Roddy ”Hero” Benjaminsson. Roddy som pratade om sina egna träningserfarenheter, kost och hur detta har påverkat honom och hans liv.
Under lördagens fösta gruppträningspass, LesMilles Medley deltog ett 50 tal deltagare.
– Dessa träningspass passar utmärkt för den som inte har hunnit prova de olika koncepten vi har hos oss,säger Eva Gustafsson.

STC Vara har idag omkring 20 anställda varav 16 stycken är instruktörer. Träningsanläggningen i Vara är en så kallad 24/7 anläggning.
– Det betyder att den som är medlem hos oss här på STC kan välja när som på hela dygnets timmar att träna. Vi har faktiskt några medlemmar som kommer riktigt tidigt och tränar här hos oss, säger Eva.
Totalt har STC vara drygt 1.000 medlemmar idag.
– Vi är framförallt stora med våra seniorklasser men vi har plats för många fler och vi välkomna alltid nya medlemmar till oss, avslutar Eva Gustafsson.

Text: Staffan Lundgren
http://www.knallebladet.se/

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar