« STC Magazine
Hälsa Magazine Träning

Barnens STC

Paddor, lockande tv-program och kanske lite för mycket socker – få har så mycket spring i benen som våra barn. Därför är det viktigt att de får utlopp för sin energi. STC Kids är ett koncept för barn i åldrarna 2–13 år.

Barn som rör på sig får inte bara ökad koncentrationsförmågan utan även bättre motorik, kroppskontroll och inte minst bättre självförtroende. Det är om än viktigare att se till att våra barn är aktiva i takt med att vi blir allt mer stillasittande.
– Med all teknik våra barn omges av i dag är det otroligt viktigt att de får upp pulsen ibland. Är man fysiskt aktiv som barn lägger man grunden till ett aktivt liv, det är med andra ord jätteviktigt.

STC Kids är ett koncept som bygger på att öka barnens intresse för att röra på sig. Det kan till exempel vara genom roliga bollekar, cirkelträning och hinderbanor.
– Det är lekfulla pass som bygger rörlighet, styrka och ger barnen chans att lära känna sin kropp bättre.

STC Kids koncept finns på utvalda center. Danspassen Born To Move riktar sig till barn i åldrarna 2–7 år och 8–13. Kontakta ditt träningscenter om du vill veta mer om hur du kan vara aktiv tillsammans med ditt barn.

Bli medlem
Välkommen in i gemenskapen
Välkommen att börja träna på någon utav våra 90 klubbar i Sverige
Sidan laddar