Böcker med fokus på välmående

Sommar och semester – det betyder mer tid för lite avkopplande läsning. Här kommer några tips på böcker med fokus på hälsa och välmående.

Romaner och deckare i all ära: ibland är det intressant att läsa böcker med ett annat tema. Här är några tips på några bra böcker som handlar om träning och hälsa, fulla av intressanta tips och fakta.

Lev, njut, träna: vår filosofi för en hållbar livsstil Anna Jönsson Haag och Emil Jönsson Haag

Saknar du glädjespridarna Anna Haag och Emil Jönsson, som lyste upp tv-rutan i Vinterstudion? Efter att OS- och VM-medaljer placerats i prisskåpet lever skidparet idag som gifta med barn, med alla utmaningar det ställer på tillvaron. I denna boken kommer de med personliga tips och exempel på hur du med små medel gör träningen till en njutningsfull del av vardagen.

Hjärnstark: hur motion och träning stärker din hjärna Anders Hansén

En av senaste års mest omtalade och hyllade böcker om träningens påverkan på din hjärna. Med enkla och pedagogiska medel visar Anders Hansén hur mycket du själv kan påverka din mentala hälsa. I Hanséns arbete som överläkare inom psykiatri har han erfarenhet av hur det mesta från minne till psykiskt mående förbättras genom fysisk aktivitet. Även med ett par år på nacken är ”Hjärnstark” en måsteläsning idag!

66 day challenge Ulrika Davidsson

Funderat på att lägga om kosten lagom till semestern? Då kan ”66 day challenge” vara perfekt sommarläsning! Inspireras och utmanas av denna hälsokokbok, mot ett liv med bättre hälsa och ökat välmående. Skapa nya vanor med nya matvanor och rutiner. Ge dig själv mer energi och bättre immunförsvar för en välmående fortsättning in i 2021 års andra halvlek.

Återhämtning är också en del av träningen, så läs och slappa under semestern!

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.