Fem snabba mellanmål!

Vissa dagar är schemat fulltecknat. Då är det extra viktigt att inte missa mellis, för att få i dig näring så du orkar fullfölja alla delar av vardagspusslet.

Det finns massvis av snabbfixade mellanmål, här är fem av dem!

Kvarg med bär Klassiker blir aldrig omoderna. Några skedar smaksatt kvarg tillsammans med blåbär eller hallon fixar du på en minut. Gott, nyttigt och fullt av proteiner och vitaminer.

Keso med nötter En finfin fortsättning på förra exemplet. Byt kvarg mot keso, mixa ner bär och nötter till ett härligt mellanmål. Smakrikt och energifullt: den bästa blandningen!

Smörgås Jodå, mackan duger också utmärkt. Två skivor grovt bröd med ett par ostskivor, avokado eller tomat blir ett härligt tillskott en fullspäckad eftermiddag. Lätt att fixa direkt eller förbereda.

Frukt Ännu en klassiker du aldrig bör underskatta. En banan, ett äpple, päron eller mango? Mixa det du gillar till en fruktsallad, som blir en vitaminboost och fyller på dina energidepåer.

Kokta ägg Kanske inte det godaste eller mest uppenbara? Kokta ägg är dock ett perfekt mellanmål om du är i en träningsperiod och behöver ladda på med mycket näring. Ägg är rika på bra fetter.

Glöm dessutom inte att dricka vatten under dagen. Det är lika viktigt som måltider och mellanmål!

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.