Månadens medarbetare – Anna Fagerholm

En social mångsysslare med passion för träning och hälsa – möt månadens medarbetare Anna Fagerholm. Skövde-tjejen har jobbat inom STC i nästan tio år och trivs fortfarande som fisken i vattnet.

Anna Fagerholm är en bestämd, driven och glad person, åtminstone om kollegorna får beskriva henne. Hon är gruppträningsansvarig på alla STC-klubbar i Skövde och Töreboda. Dessutom är hon anläggningsansvarig på STC Norra Ryd, gruppträningsinstruktör, PT och kostrådgivare.

- Vi gör så mycket roligt på denna arbetsplatsen! Därför är det lätt av vara driven och ha många bollar i luften. Och jag älskar att jobba med och bland människor, säger Anna.

Innan STC jobbade Anna på ett annat gym, men har även arbetat inom bland annat skönhetsbranschen. Både som spa-chef och terapeut. Träningsintresset startade redan i barnsben, då Anna tidigt började med konståkning.

- Jag har tränat det mesta från friidrott och fotboll till kampsport och body fitness. Jag brinner för hälsa och träning, så det blir mycket av det även på fritiden. Jag gillar att hålla igång och mår bra av det.

Sambo, två barn och en hund upptar mycket av privatlivet. Utöver ovan nämnda passioner så är även inredning ett stort intresse. Samt att laga och äta god mat tillsammans med familj och vänner.

Ditt bästa träningstips? - Testa gruppträning, där finns faktiskt något för alla. Det är även bra att ha mål med sin träning, så gör gärna en långsiktig plan. Med en hälsosam livsstil så blir träningen bättre. Och ta hjälp av en PT för att få bra råd.

Vad tycker du är roligast med ditt jobb? - Alla härliga människor, både kollegor och medlemmar. Jag brinner verkligen för att hjälpa andra att uppnå resultat och nå sina mål. Min tjänst är så bred, ingen dag är den andra helt lik. Den variationen, att jag har så mycket möjligheter att utvecklas på min arbetsplats, gör att jag trivs kanonbra.

Vad är värt att tänka på med träning under vinterhalvåret? - Schemalägg din träning. Det kanske lockar att vara hemma mer, när det är mörkt och kallt utomhus. Men schemalägg och träna gärna tillsammans med någon, så ni pushar varandra. Ät extra d-vitamin och försök få dagsljus varje dag. Ett träningspass på lunchen blir du dessutom snabbt varm av, säger Anna.

Fem snabba...

Favoritövning? Benböj och allting med hantlar. Bästa träningslåten? Jag gillar remixer med lite tempo. ”Raveheart – Jaxx & Vega Edit” med D’Angello & Francis är en favorit. Vad inspirerad du av? Alla som vågar gå sin egen väg och av människor som vågar följa sina drömmar. Bästa mellanmålet? Vaniljkvarg med blåbär och fröknäcke med avokado och kalkon. Några planer för 2022? Ja, en hel del. Fast de är hemliga än så länge, haha!

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.