Månadens medarbetare – Anna Norling

Anna Norling fastnade för Aerobics när hon var 13 år. Sedan dess har hon älskat allt som har med träning att göra och sprider träningsglädje till medlemmar och medarbetare varje dag. Inte undra på att hon blivit utvald till månadens medarbetare hos oss på STC.

Anna Norling är en social trebarnsmamma som alltid älskat träning. I början av 90-talet började hon med dåtidens Aerobics och har sedan dess varit fast. Nu har hon sysslat med gruppträning i 28 år.

Jag brinner lika mycket för träning idag som jag gjorde då. Jag jobbar med det bästa jag vet; att få hjälpa människor till en bättre hälsa.

Idag är Anna platschef och gruppträningsansvarig på STC Katrineholm. Det innebär att hon ansvarar för driften, gruppträningen och försäljningen. Hon ser till att allt fungerar som det ska och att det är helt och rent på gymmet. Men det bästa är att hon får jobba med något som hon brinner för.

– Jag ser vad träning gör med människor både fysiskt och psykiskt, alla går igenom kriser någon gång i livet och träning påverkar oss på så positiva sätt. Det finns så många fördelar att få jobba med det här – både för min egen skull och för andras skull. Speciellt under det här konstiga året.

Genom åren har Anna jobbat som både gruppträningsansvarig och receptionist på olika gym, men sedan två år tillbaka är det STC som gäller.

– Det är en samhörighet på STC. Man känner att man tillhör ett team här. Arbetsmiljön är bra och vi har redskap för att kunna klara av vårt jobb. Många säger att de har söndagsångest, men det har aldrig jag. Det är ett kvitto på att jag trivs. Jag älskar mina kollegor och medlemmar.

Även om det var Aerobics som fick Anna att börja jobba med träning, så är det idag variationen som hon tycker bäst om. Allt från att vara cykelinstruktör till att köra Body Pump eller vara ute i naturen och springa eller köra ett svettigt Tabata-pass i trädgården. I framtiden vill hon förstås fortsätta jobba med träning.

– Jag vill fortsätta på STC, gärna genom att vara med och utveckla produkterna inom STC som våra träningskoncept och att utbilda instruktörer. Jag vill hjälpa andra att bli rockstjärnor på scen.

Fem snabba...

Favoritträning? Svårt, men jag säger spinning! Din favoritmat? Allt med kyckling. Bästa sättet att återhämta sig? En skön promenad i skogen. Bästa mellanmålet? En god proteinshake på STC. Den som heter ”Midsommarsdröm” är jättegod. Vad gör du helst en varm sommardag? Solar och badar och njuta av det vackra vädret.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.