Det är resan som har varit målet

En mötesplats för alla människor i alla åldrar. Det var en trend som vi tidigt tog fasta på.

Första klubben i Kungälv Rollsbo var en chansning. 1998 visste vi inte vad vi gav oss in på, men 25 år senare inser vi att vi började en resa som aldrig tar slut. En helt fantastisk resa som inneburit så många spännande möten med personal, leverantörer, kunder – och inte minst medlemmar. Det går inte att med ord beskriva vad ni har betytt för oss och vårt företagande, så vi gör inte ens ett försök. Vi uttrycker bara vårt mest ödmjuka och varmaste TACK.

Vi fick en flygande start som öppnade vår första stora anläggning precis när gruppträningen exploderade i Sverige. Gymmen som tidigare varit kroppsbyggarnas givna träffpunkt förvandlades på några år till folkets arenor. En mötesplats för alla människor i alla åldrar. Det var en trend som vi tidigt tog fasta på. Våra anläggningar blev snabbt en plats för glädje, passion och gemenskap och tack vare vår engagerade personal som nappade på våra idéer.

Tillsammans med våra leverantörer har vi skapet ett koncept för hur våra klubbar ska utformas, inredas och utrustas för att tillgodose alla våra medlemmars behov. Det ska vara en totalupplevelse från entrén via lounge och omklädningsrum till träningsytorna. För oss har detaljerna skapat helheten. Vi är stolta över våra klubbar.

Att växa med balans och kontroll var viktigt när vi började titta på möjliga nyetableringar. Med tiden insåg vi att STC kunde flyga nationellt både som företag och produkt. Vår vision om att bli en rikstäckande friskvårdskedja infriades när Novax kom med i bilden och med deras kompetens har företaget STC tagit nya stora kliv.

Av en klubb i Kungälv har det efter 25 år blivit 200 som spelar en viktig roll i människors vardag. Med variationsrik och lättillgänglig träning bidrar vi starkt till människors välbefinnande. Det är en skön känsla och för oss har det aldrig funnits någon slutdestination, det är resan som har varit målet – mot ett friskare Sverige med STC.

Katarina Andersson Antoni Kutics Grundare & entreprenörer

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.