Månadens medarbetare – Jonna Heinze

Jonna Heinze är platschef på STC Trelleborg och tycker att hennes jobb är det bästa av två världar – en kombination av träning och att träffa nya människor.

Jonna Heinze är platschef på STC Trelleborg sedan ett gäng månader tillbaka. Anläggningen öppnade nämligen den 28 september 2019 och sedan dess har allt gått i rasande tempo. Jonna är lite förvånad, väldigt glad men framför allt oerhört stolt över de nästan 1500 medlemmar som nu är återkommande besökare på gymmet. Och i allt det nya försöker hon utmana sig själv för att utvecklas i sin roll.

– Som platschef är det min roll att driva klubben framåt och att alla trivas och må bra. Nu i början känns det viktigt att hålla mig i bakgrunden, se hur allt fungerar och vara en bra stöttepelare för alla fantastiska medarbetare. Men så småningom ser jag fram emot att ha fler pass själv också, säger Jonna.

Innan Jonna började på STC har hon jobbat inom service- och resebranschen. Hon älskar att träffa människor och skulle aldrig kunna tänka sig att jobba någonstans där hon inte får det personliga mötet. När jobbet på STC dök upp insåg hon att hon kunde kombinera sina två stora passioner – träning och mötet med människor.

– Det är fantastiskt att få lära känna alla kunder på ett personligt sätt. Man tjoar och tjimmar och får dem att känna sig välkomna och vara en del av familjen. Jag är också glad att de gör ett aktivt och hälsosamt val genom träning och att jag får vara en del av det.

Jonna kommer från en bakgrund inom handboll och har alltid älskat att träna. Hon har nästan alltid ett leende på läpparna och brinner för att sprida träningsglädje. Jonna menar att träning alltid är viktigt, men kanske extra viktig i tider som dessa.

– Den här våren har varit speciell och för att hålla uppe motivationen tror jag det är viktigt att ta sig hemifrån och komma ut och röra på sig för kroppen mår som bäst då. Det kan vara genom långa promenader eller någon av våra olika utomhuspass som vi erbjuder. De har blivit väldigt populära bland alla medlemmar.

Själv tycker Jonna om att variera sin träning, just nu blir det mycket Bodypump i kombination med löpning. Men hennes favoritklass är en av STC:s egna.

– Jag älskar att gå på Hiit-Cross. Det är högintensiv intervallträning där man verkligen får utmana och träna hela kroppen. Och sedan är det ett plus i kanten att det är sjukt kul!

Fem snabba

Bästa träningsövning? Clean and Press. Det är en axelövning där man arbetar med hela kroppen och aktiverar alla muskler.

Bästa mellanmål? Våra proteinshakes är grymt goda. Min favorit är ”Go Bananas” med extra banan.

Bästa träningslåt? Det går i perioder, men en låt som får mig riktigt taggad är introlåten till tv-serien Ballers. Den heter Right Above It med Lil Wayne.

Bästa återhämtning? Att vara med familj och vänner, gärna vid havet.

Godaste godiset? Jag är en riktig godisälskare, men måste jag välja blir det choklad och lakrits.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.