Månadens medarbetare – Louise Ljungemo

Hon driver fyra klubbar i Skövde, älskar att träna varierat och att förmedla STC:s värdeord glädje, gemenskap och passion till både medlemmar och medarbetare. Möt månadens medarbetare, Louise Ljungemo.

Louise Ljungemo har varit platschef inom STC sedan 2014 och driver sedan ett år tillbaka de fyra klubbarna i Skövde. Vardagen består av högt tempo och många bollar i luften. Hon jobbar med klubbarnas utbud, står i receptionen, sköter den dagliga verksamheten, driver personalfrågor och ser till att värdeorden efterlevs.

– Det är varierande att jobba som platschef och det älskar jag. Jag får göra allt mellan att driva verksamheten framåt till att stå i receptionen och ha olika gruppträningspass. Från detalj till det övergripande, säger Louise.

Ibland kan det vara svårt att hinna med att fånga alla bollar som är i luften, men Louise menar att det är lätt att hålla energin uppe eftersom hon får så mycket tillbaka.

– Det är alltid så god stämning bland både personal och medlemmar. Man märker verkligen att våra värdeord skiner igenom och att vi hjälps åt och gör allt som ett team. Det är en stor styrka att alltid känna sig delaktig.

Louise tycker om variation i både jobb och träning. Det ser man på alla de gruppträningspass hon håller. Det är Mamma-bebis, Indoor walking, Tabata och Challenge. Och i höst kommer hon även ha Bodybalance, Core och Hiit.

– Jag hade gått på alla de här passen även om det inte vore mitt jobb. Jag älskar att variera vanlig gymträning med olika pass, det är också perfekt när motivationen tryter och man bara vill att någon annan ska bestämma vad man ska träna.

En av Louise styrkor är att hon ständigt arbetar med att teamet tillsammans ger kunden den bästa träningsupplevelsen på STC. Hon blir varje dag imponerad av alla som kommer till gymmet för att satsa på sin hälsa.

– Fler och fler förstår att röra på sig är en vinst i sig, inte bara för ytliga resultat. Man motionerar för att orka allt annat i livet, som en investering i både den fysiska och psykiska hälsan. Det känns som fler har fått upp ögonen för den allmänna folkhälsan. Sedan har vi på STC blivit duktiga på att bredda vårt utbud så att det finns något som passar alla.

Fem snabba


Bästa träningsövning? – Jag har en hatkärlek till burpees.

Bästa träningsform? – Hiit-passen eftersom de är så varierande.


Bästa mellanmål? – Overnight oats med lite kanel, nötter och äpple.


Bästa återhämtning?

– Att bara få vara och umgås med familjen.

Godaste godiset? – Mörk choklad.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.