Månadens medarbetare – Malin Tång

Malin Tång gillar när det går undan och jonglerar rollen som sexbarnsmamma och anläggningsansvarig utan problem, dessutom tävlar hon i fitness. Med ett stort träningsintresse, driv och glimten i ögat ser Malin till att gymverksamheten på STC Uddevalla flyter på som det ska. Att det blev just Uddevalla – ja, det var en ren slump.

Med en bakgrund inom hotell- och restaurang sökte Malin jobb på olika hotell över hela Sverige utan att veta var hon skulle hamna. Till sist nappade det i Uddevalla. Hon åkte dit för att provjobba, fick anställningen och har sedan dess blivit kvar i stan. Men efter att ha jobbat som receptionist på hotell ett tag kände Malin att hon ville prova vingarna någon annanstans.

Hon började gå på gruppträningspass och fastnade direkt för Bodypump. Malin började spendera mycket tid på gymmet och många Bodypump-pass senare fick hon också jobb som Bodypump-instruktör, och senare även i receptionen. Idag är hon anläggningsansvarig på STC Uddevalla.

– När jag kom in under detta tak kände jag direkt att jag inte kommer jobba någon annanstans än inom STC-koncernen. De gör att man som anställd känner sig sedd och får chans att utvecklas.

Rollen som anläggningsansvarig innebär att se till att allt flyter på. Gymmet ska vara helt och rent, man sköter inventeringar, felanmälningar och ser till allt som behöver finnas finns. Man har också hand om sina kollegor.

– Jag lär upp nyanställda och ser till att alla har koll på läget. En vanlig dag på jobbet är väldigt varierande, här händer alltid något roligt!

Men hon träffar också medlemmarna på gymmet. Malin är en glad och utåtriktad person och tycker att det bästa med jobbet är mötet med alla typer av människor. Men också chansen att sprida träningsglädje till andra. Hennes mål är att alla medlemmar alltid ska gå från gymmet med ett leende.

Men efter att ha tränat mycket på gymmet kände Malin att hon stod still i utvecklingen, därför började hon 2018 sin resa inom bodyfitness. Hittills har hon tävlat två gånger och målet är att kunna tävla i sommar, men allt beror på hur Coronasituationen ser ut då.

– Träningen är min livsstil och ger mig en chans att fokusera på mig själv. Jag älskar det!

5 snabba...

Favoritövning? Latsdragningar.

Favoritträningslåt? Jag är verkligen en allätare när det kommer till musik! Men det ska vara fartfyllt, mycket dansremixer.

Bästa mellanmålet? En stor tallrik havregrynsgröt med bär och jordnötssmör.

Hobby utöver träningen? Tycker det är väldigt roligt med matlagning och kost.

Bästa återhämtningen? En promenad vid vattnet.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.