Månadens medarbetare – Adam Jigfelt

Som marknadskommunikatör på STC sitter Adam bakom spakarna och jobbar med visuellt marknadsföringsmaterial, till exempel de kampanjer du ser på de digitala skärmarna på STC-gymmen. Här lär vi känna månadens medarbetare lite bättre.

Sedan ungefär ett år tillbaka jobbar Adam på huvudkontoret i Kungälv som marknadskommunikatör. Inom hans ansvarsområde ligger det att ta fram och säkerställa kvalitet på allt visuellt material – till exempel flyers eller folders och rörligt kampanjmaterial till digitala skärmar på anläggningarna och sociala medier.

Vad är det roligaste med ditt jobb? – Bredden i arbetsuppgifter och den kreativa processen! Jag tycker att det är extra roligt att jobba med rörligt material och att utvecklas inom det området. Det är också kul att jobba inom ett så ungt bolag där det händer nya saker hela tiden, dessutom med en “produkt” som är till för alla – träningen.

Adam är kreativ, nyfiken och strukturerad – egenskaper som inte bara gör sig bra i hans yrke utan också i träningen. Hans bästa tips för vårträningen handlar om just struktur.

– Sätt ett tydligt mål som du orkar hålla över tid och se till att få in rörelse även i vardagen. Cykla till jobbet till exempel!

När han inte jobbar spenderar han tid med sambo och sina två barn, gärna vid havet. Det nyinköpta huset är också något han lägger tid på. När tillfälle ges tar han sig gärna ut på en SUP eller njuter av en cykeltur.

Vad gör dig motiverad? – Viljan att lära mig nytt! Min yrkesroll som marknadskommunikatör och grafisk formgivare utvecklas hela tiden och det gäller att hålla sig uppdaterad inom trender och publiceringsverktyg. Samma sak gäller egentligen inom träningen också. Att utvecklas och lära mig nya saker gör det roligare att träna.

Fem snabba… Favoritfrukost: Hotellfrukost Bästa pepplåt för träningspasset: All My Life – Foo Fighters Favoritövning: Valfri cable cross-övning Härligaste stunden på veckan: Fredagsmyset med barnen Mål för året: Att se till att njuta av fem månaders föräldraledighet med start nu i april, och att vara i nuet.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.