Månadens medarbetare – Cecilia Lövberg

Cecilia Lövberg bytte 20 år i elbranschen mot ett nytt äventyr på STC och ångrar det inte en sekund.

Det har gått ungefär 1,5 år sedan Cecilia Lövberg började jobba på STC. Efter många år på samma företag var det dags för förändring, och när annonsen för ekonomiassistent dök upp tog Cecilia chansen direkt.

Jag hade tränat på STC tidigare och tyckte om företaget så det kändes självklart att söka. Idag är jag stolt och glad över att jobba här, på ett företag som arbetar med friskvård och människors hälsa.

En stor del av Cecilias jobb som ekonomiassistent handlar om att hantera fakturaflöden. De cirka 3000 fakturorna som kommer in varje månad ska verifieras, kontrolleras, läggas in i affärssystemet och skickas på attest. Det är alltid mest att göra i början på månaden säger Cecilia.

Första veckan i en ny månad är alltid intensiv. Då ska föregående månad stängas, allt ska vara inne i systemet.

Det roligaste med jobbet tycker Cecilia är kontakten med alla människor. Förutom de 40–45 kollegorna på huvudkontoret i Rollsbo, Kungälv blir det mycket telefonsamtal och mejlkonversationer med klubbar, leverantörer och servicetekniker om dagarna. För att komma ut och träffa några kollegor i verkligheten tog ekonomiavdelningen en roadtrip i augusti och hälsade på några olika klubbar – något som var väldigt uppskattat. Förutom människorna gillar Cecilia att det aldrig blir tråkigt på STC.

Det händer saker hela tiden! Det är så roligt att vara en del av ett företag som ständigt utvecklas och expanderar. Bara sedan jag började har vi gått från ca 170 till över 210.

På fritiden gillar Cecilia och hennes sambo att träna, vilket de gör några gånger i veckan. Step MRL är ett favoritpass. Hon berättar att hon även tränar en del på gymmet som finns på kontoret.

Det är verkligen perfekt att träna på lunchen! Det finns digitala pass på 20 minuter som man kan köra ihop med lite egen träning. Sedan är man pigg resten av dagen och har träningen avklarad!

Några snabba: Favorit-mellanmål: Kvarg med bär funkar alltid! Bästa med hösten: Att man kan mysa hemma, laga god mat och tända ljus. Något du borde göra mer av: Yoga och stretch borde jag prioritera mer!

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.