Månadens medarbetare – Johanna Henricsson

Tiden går fort när man har roligt. Fråga bara Johanna Henricsson, månadens medarbetare! I hela elva år har hon varit anställd på STC: först som receptionist, sedan som kundsupport, och nu – sedan en längre tid tillbaka – systemadministratör på huvudkontoret i Kungälv.

Rollen som systemadministratör är enligt Johanna lika varierad som bred, och det är sällan dagarna ser likadana ut. I hennes dagliga arbete ingår alltifrån kampanjuppsättningar och felsökningar till att etablera nya träningsklubbar och utveckla systemen.

– Det är en av de roligaste delarna med min roll – att dagarna alltid ser olika ut. Man ställs hela tiden inför utmaningar och frågeställningar som gör att man går in i lite av en detektivroll. Målet i allt jag gör är i slutändan att förenkla processer för både oss som jobbar på STC och för våra medlemmar, berättar Johanna.

I sin nuvarande roll möter hon inte STC:s medlemmar på samma sätt som hon gjorde tidigare, men hon berättar att hon har stor nytta av sina tidigare erfarenheter som receptionist och kundsupport:

– Jag har fått ett värdefullt helhetsperspektiv från mina tidigare roller vilket underlättar de arbetsuppgifter som jag har idag. Jag kan sakna att möta våra taggade medlemmar, men i min nuvarande roll får jag möjlighet att använda mina administrativa styrkor ännu mer, vilket jag trivs allra bäst med.

Vad är det bästa med att jobba på STC? – Jag har så många bra kollegor, och jag tycker att vi har en fin och genuin företagskultur. Dessutom är träningsbranschen en väldigt rolig bransch att jobba i. Att bidra till människors hälsa och välbefinnande ger en känsla av att göra nytta, samtidigt som endorfinerna flödar. Det har varit spännande att få vara med på den utveckling som STC gjort under dessa 11 år.

Fem snabba: Hur håller man igång träningen i sommar? Gör det inte för svårt. Lägg tröskeln lågt, men lägg den. Och utnyttja sommarens alla kvalitéer! Favoritpass på STC: Les Mills Core, perfekt för kontorskroppen. Det är så mycket roligare att träna core på gruppass än hemma. Bästa peppen: Jag blir mest peppad av att sätta upp mål som både är roliga och enkla att nå. Favoritövning: Bänkpress. Favoritmellanmål: Kvarg med bär och nötter, keso och frukt. En bra grund enligt mig!

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.