Månadens medarbetare – Lina Lunderot

Från timanställd till anläggningsansvarig – Lina Lunderot har gjort en rejäl resa inom STC!

Linas utgångspunkt är STC Eslöv och Landskrona Borstahusen. Sedan månadsskiftet februari/ mars ingår även Staffanstorp och Malmö i hennes ansvarsområde, som nu är sammanlagt fem klubbar. Variationen i arbetsuppgifterna är en av de positiva sakerna Lina lyfter med sitt jobb hos STC.

- Förmiddagarna blir det oftast receptionsarbete, prata med kunder och liknande. Därefter kan det bli mer administrativa sysslor: göra beställningar eller felanmälan, om något gått sönder. Sedan lite mer receptionsarbete. Ibland blir det långa pass och dagar, men jag gillar det.

Hon har jobbat hos STC i ungefär ett och ett halvt år. När hon började som timanställd var det tre receptionspass i veckan, vid sidan av ett annat jobb. Lina började dock inom gymbranschen redan på gymnasiet, då hon även hade danspass.

- Jag dansade från sju till 16 års ålder, men lade av i gymnasiet. Men jag älskar att träna Zumba och andra danspass när jag tränar i grupp. Om jag tränar på gymmet så är benövningar en favorit, berättar Lina.

I sin yrkesroll blir det mycket kundkontakter och service i fokus. Varje möte med varje kund är unikt, på sitt sätt. Kombinationen av ett glatt humör och lyhördhet hjälper mycket, för att behandla varje besökare lika bra.

- Jag gillar att träffa folk, så det är perfekt för mig. Dessutom är det jättespännande att få följa kundernas träningsresor, från det att de börjar till att träningen blir en härlig rutin i vardagen. Det finns väldigt mycket glädje i det vi gör hos STC.

Fritiden spenderas mycket i goda vänners lag. Det sociala spelar in mycket, både i privatlivet och på arbetsplatsen. Och med boende fem minuters promenad från sin arbetsplats blir det ofta pass på morgonen, innan arbetsdagen ljusnar.

- Jag är väldigt tacksam att få göra det jag gör. Att trivas på jobbet med härliga kollegor och kunder inspirerar. Alla hjälper alla, vilket alla tjänar på i längden, säger Lina Lunderot.

Fem snabba...

Favoritpass? Ett ordentligt benpass i gymmet funkar som sagt alltid. Eller Indoor Walking, om det är gruppass. Jag älskar cardio-träning! Favoritlåt till träning? ”Dinero” med Trinidad Cardona, eller något med Drake. Bästa mellanmålet? Vaniljkvarg med hallon är väldigt friskt och gott! Vad inspirerar dig? Människor runt omkring mig, som kämpar sig mot sina olika mål. Roliga planer för 2022? Jag ser fram emot att utvecklas inom min nya tjänst. Jag hoppas åka på en utlandsresa och även ha en rejäl 25-årsfest när jag fyller år.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.