Månadens medarbetare – Magnus Jedensjö

Om du besöker något av STC-gymmen i Jönköping är chansen stor att du springer in i Magnus Jedensjö – månadens medarbetare. Med en naturlig drivkraft och positiv energi inspirerar han till såväl träningsglädje som en hälsosam balans i vardagen.

Magnus har större delen av sitt arbetsliv jobbat som sjuksköterska inom akutvården, men sedan nio år tillbaka är det träningsindustrin som gäller. På STC:s fyra gym i Jönköping håller han varje vecka en mängd olika träningspass för både yngre och äldre, och förutom att få medlemmarna att uppleva de positiva effekterna av träning, slår han gärna ett slag för vikten av avkoppling och balans.

– En aktiv livsstil är viktigt för mig, men lika viktig är balansen. Mitt mål är att folk ska känna att träningen är mer än ett måste. För att det ska vara hållbart är det viktigt att hitta ett bredare syfte med träningen, säger Magnus.

Vad vill du att människor ska känna när de kommer och tränar hos er? – Jag vill att man ska känna och tänka att ”jag är rätt bra ändå” i stället för att känna sig för oerfaren och därför inte våga gå till gymmet. Genom att försöka sänka trösklarna och våga äga sin miljö tror jag att man lättare bygger upp både självkänslan och självförtroendet.

På Magnus pass kan du träna det mesta, alltifrån HIIT och yoga till Functional 3D och Senior-pass. Dessutom håller han PT-pass för mindre grupper på STC-anläggningarna, så kallade PT Small groups.

– PT-träning i Small groups är riktigt kul! Då tränar vi mycket med TRX-band. Det är ett väldigt bra sätt att träna hela kroppen på, och det är enkelt att variera passen.

Vad är det som gör att du trivs så bra på jobbet? – Jag gillar att det finns en tydlig och stark vilja att det ska vara bra för alla, både medarbetare och kunder. Det finns en tydlig värdegrund vilket jag tycker är viktigt. Det ska vara hälsosamt, roligt och tillgängligt för alla – vem du än är och oavsett förutsättningar.

När känner du dig som mest peppad och inspirerad? – När man ser att deltagarna är nöjda och glada efter passet, då får man verkligen mycket energi tillbaka. Det är helt klart gemenskapen och sammanhållningen tillsammans med alla som gör att det blir peppande och roligt!

STC har öppnat STC sitt femte gym i Jönköpings län, närmare bestämt Habo. Och även där kommer du att kunna hitta Magnus framöver. – Det är min gamla hemort, så jag ser framemot att få komma i gång på det nya gymmet. Det kommer att kännas som en liten återkomst, säger Magnus.

Fem snabba… Favoritövning: TRX-övningar i olika kombinationer. Det ger puls, rörlighet, styrka, snabbhet och koordination. Dessa fem ihop skapar ett roligt och effektivt flöde!

Uppladdningsmat inför träningspass: Vanlig husmanskost går alltid hem.

Favoritmotto: Koppla av, inget går att kontrollera!

Bästa fredagsmaten: Fisktacos!

Förhoppningar inför hösten: Fylla mina PT Small groups och få fler att komma till gruppträningspassen, och så klart en fortsatt härlig stämning på jobbet.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.