Månadens medarbetare – Måns Pettersson

Jag är en ödmjuk och modig ledare som är väldigt driven att nå resultat. Så beskriver Måns Pettersson, månadens medarbetare på STC, sig själv som ledare. Han började på STC för 2,5 år sedan och innan det hade han rollen som driftchef, personlig tränare och instruktör på ett crossfitgym i Stockholm i 7 år.

Med ett stort intresse och en drivkraft för träning, hälsa och ledarskap har Måns hittat rätt roll i träningsbranschen. Idag är han platschef för 18 st gym i centrala och norra Stockholm. Klustrets största gym sett till ytan och medlemsantal är STC Hagastaden, ett gym som öppnade i mars 2022 i en ny stadsdel intill Vasastan. Måns är utbildad licensierad personlig tränare och kostrådgivare, samt level 2 crossfit coach. När han tränar själv blir det mest klassisk styrketräning i gymmet, men mot våren brukar det bli mer löpning utomhus. Måns berättar att hans absoluta favoritpass är ett push/pull-pass för överkroppen, det funkar alltid menar han. När han inte är på gymmet eller med sin familj hittar man han garanterat på någon av stans vinbarer. – Jag har ett stort vinintresse och samlar själv väldigt mycket vin, säger Måns.

Vad får du för spontana reaktioner när nya medlemmar besöker STC Hagastaden för första gången? – Medlemmarna älskar lokalens ljusinsläpp och öppna ytor. Det är ofta något som nämns när de besöker oss första gången. Vi har också ett stort utbud av utrustning och gruppträningen är väldigt uppskattad.

Måns berättar att det som är roligast med hans jobb är att ingen dag är den andra lik och att han har möjligheten att få sälja den bästa produkten som finns att sälja, rörelse till andra människor!

Vilka är dina tre största anledningar till att du jobbar på STC? – Det som lockade mig till STC var företagets fokus på tillväxt och att få vara en del av den roliga resan framåt. Något som jag verkligen uppskattar är transparensen inom företaget och den fina gemenskapen med alla kollegor.

Att få hela teamet att jobba mot samma mål är viktigt för Måns. Hans främsta framgångsfaktorer för att det ska fungera bra är att vara tillgänglig, kravställa och följa upp medarbetarna på daglig basis. Måns menar att om teamet mår bra och vet vad vi har för målsättning och hur vi ska nå våra mål så kommer det vara roligare att gå till jobbet och teamet kommer att prestera bättre, något som visat sig vara ett lyckat upplägg för Måns och hans team.

Måns tre säljtips:

  • Tro på produkten du säljer. På STC säljer vi en produkt som är bevisad för att få dig att må bra och fungera bättre. En produkt som i princip passar alla. Fysisk aktivitet behöver alla.
  • Var trevlig och glad. Att starta ett säljsamtal med ett leende kommer att ge dig en god start.
  • Gör en behovsanalys på personen framför dig. Vad behöver personen och vad är viktigt för just den unika individen? Att samla information kommer att ge dig allt du behöver för att ge personen rätt produkt och bäst service.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.