Månadens medarbetare – Marie-Louise Larsson

Möt Marie-Louise, månadens medarbetare! Instruktören som inspireras av motiverade, träningsglada människor och gärna startar dagen med en kopp kaffe och en morgonklass.

Marie-Louise Larsson har jobbat som träningsinstruktör i 21 år, just nu på STC Backaplan och på STC Kungälv Rollsbo, men syns också ofta på STC Kungälv Västra Gatan och STC Selma. Där håller hon klasser i både det ena och det andra: Bodypump, Les Mills Core, Cykel och Sprint, för att nämna några.

Som instruktör peppar och motiverar hon varje besökare att bli en starkare version av sig själv, och framför allt att ha kul på vägen. Hon hoppar gärna in och stöttar sina kollegor och är dedikerad att bidra till en anläggning som medlemmarna trivs på.

När hon inte är på anläggningen kramar hon på sitt första barnbarn, 1 månad gammal, eller pysslar med inredning och blommor. – Nu när planteringstiden är igång kliar det i fingrarna! Blommor och inredning är verkligen min stora hobby, säger Marie-Louise.

Vad är det roligaste med ditt jobb? – Att inspirera våra kunder och få dem att må bra! Det är häftigt att se dem kliva ur sin bekväma zon i sin träning. Det är också härligt med alla möten med människor som alla har olika livsöden och behov.

Hur ser en perfekt start på dagen ut för dig? – En kopp kaffe och en morgonklass! Gärna cykel eller sprint. Det är härligt att komma igång med rörelse direkt, hela kroppen vaknar och piggheten kickar in.

Vilken är din favoritövning? – Oj, någon favoritövning har jag inte. Jag gillar alla övningar som stärker och formar kroppen! Det bästa är att få variera sig, det blir så mycket roligare med variation.

Har du något bra träningstips inför sommaren? – Fortsätt vara på gymmet, gå på klasser och rör på dig på ett eller annat sätt, dessutom är ju luftkonditioneringen på gymmet sval och skön när värmen stiger utomhus. Mitt bästa tips är helt enkelt att hålla dig i rörelse – all rörelse är bra rörelse och kroppen behöver hållas igång

Fem snabba… Bästa träningslåten: Just nu; Udo Dirkschneider – We Will Rock You. Sen allt med Sabaton och Ghost. Bästa mellanmålet: Kyckling och havreris med grönsaker. Vad inspirerar dig: Folk som tränar så att svetten rinner och ger allt de har. Målmedvetenhet! Människor i gymmet som kör övningar med kvalité och fullt fokus. Vad gör du för att varva ner: Somnar framför tv:n eller läser en bok. Annars går dagarna i 150 känns det som. Härligaste stunden på veckan: Middag på lördag kväll med ett glas vin.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.