STC är en peppad sponsor till Vårruset 2021

Vi på STC Training Club är stolta sponsorer till Vårruset 2021! Ladda upp med våra hälsosamma recept och inspirerande träningstips så tar vi oss från start till mållinje tillsammans!

Vårruset är Sveriges största motionsturné för kvinnor och samlar varje år tusentals tjejer. Turnén genomsyras av hälsa, glädje och gemenskap – värden som hänger ihop med STCs värdeord: Glädje, passion och gemenskap!

- Att vi på STC får möjligheten att sprida träningsglädje tillsammans med starka kvinnor runt om i landet känns helt fantastiskt! Vårruset passar alla kvinnor i alla åldrar, såväl nybörjare som för den rutinerade motionären. Det viktiga är inte hur du tar dig runt, utan att du tar dig i mål och har roligt längs vägen - vilket genomsyrar hela vårt tänk kring träning, säger Amanda Andersson, Marknadsansvarig STC.

I år genomförs Vårruset på grund av coronapandemin på ett lite annorlunda sätt. Precis som vanligt så samlar Vårruset tiotusentals kvinnor, men i år är det en app som står för en stor del av upplevelsen.

- Appen kommer vara sprängfylld med träningspass, recept, utmaningar och självklart loppet! I appen kommer deltagarna bland annat bjudas in till peppande träningspass tillsammans med STC där det bara är att hänga med. Det ska vara roligt att ta sig an Vårruset och i år kommer alla deltagare – tack vare appen – få uppleva Vårrusetkänslan under hela turnén. Efter turnén firas alla deltagare med en fin presentbox och medalj! Efter det här tuffa året kändes det extra viktigt att fira tjejerna som tar sig an Vårruset, säger Louise Fredriksson, projektledare Vårruset.

Här kan du anmäla dig till loppet!

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.