STC Åbybadet – en succé från start

Mölndals nyaste träningsjuvel, STC Åbybadet, öppnade dörrarna för första gången den 9 september och har redan gjort ett bestående intryck inom den lokala träningsgemenskapen. Tusentals besök har registrerarats varje vecka och med ett oslagbart läge i anslutning till Åbybadet, erbjuder gymmet en unik träningsmiljö där STCs medlemmar kan träna gym- och konditionsträning, samt simning i Åbybadets bassänger. Detta premiumgym har snabbt blivit en mötesplats för träningsentusiaster av alla slag.

Området runt Åbybadet är rikt på sportaktiviteter och gymmet har välkomnats positivt av både triatleter och simmare, för att nämna några idrotter. Och STCs motionärer ser fördelarna med att komplettera gym- och konditionsträning med simning.

Hur var reaktionerna från befintliga medlemmar när vi gick ut med nyheten att vi skulle öppna STC Åbybadet? - Det var väldigt uppskattat bland våra befintliga medlemmar, detta var något de hade väntat länge på. Vi har kvar många medlemmar från tiden då vi hade gymmet i den gamla simhallen, så många har väntat på att få tillbaka det. Vi har även fått tillbaka många tidigare medlemmar som valde att lämna oss när badet stängde för renovering för ett par år sedan, säger Anna Sigsfors, Platschef STC.

Nu erbjuder STC två gym inom radien på bara några hundra meter i Åby, Mölndal. Utbudet på de två gymmen kompletterar varandra och medlemmarna får nu extra mycket träning för pengarna.

Vad tycker gamla och nya medlemmar om STC Åbybadet nu när det är öppet? - Många tycker att maskinerna och utrustningen är i toppklass och att det är fräscha lokaler och en trevlig träningsmiljö. De gillar kombinationen av att kunna både gymma och simma på samma anläggning. Medlemmar uppskattar att ha två anläggningar som ligger så nära varandra, bra kombination mellan simning, gym, gruppträning och generösa öppettider, Många uppskattar att simningen ingår i medlemskapet och att det finns bastu på badet som ingår, berättar Anna.

STC Åbybadet bjuder på öppna ytor anpassade för dagens sätt att träna, vilket är perfekt för STC HIIT som är ett populärt gruppträningskoncept på STC.

Hur har första månaden med STC HIIT gått på det här gymmet? - *Fantastiskt, vi har börjat med tre klasser i veckan och medlemmarna älskar STC HIIT. Flera Åby-medlemmar har tidigare åkt till andra STC-gym som erbjuder STC HIIT, men nu är medlemmarna här i Åby extra glada över att det nu också erbjuds på deras ”hemmagym”*, säger Anna.

Alla medlemmar som har ett Premium- eller Platinum-medlemskap kan träna på STC Åbybadet, samt simma i simbassängerna.

Läs mer om STC Åbybadet här >

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.