STC Åbybadet öppnar hösten 2023

Snart öppnar nya Åbybadet i Mölndals kommun. Badet öppnar till sommaren på samma plats som det tidigare badhuset låg, men nu blir det en ny och större badanläggning som kommer bli en naturlig mötesplats som uppmuntrar till ett aktivt liv. Nu står det klart att STC har fått den stora äran att öppna en 600 kvm stor premiumklubb i direkt anslutning till badet.

På STC Åbybadet kommer det vara stort fokus på funktionell träning i ett välplanerat gym som erbjuder det senaste inom gym- och konditionsträning.

- Vi på STC är passionerade för att aktivera människor och letar ständigt nya sätt att erbjuda våra medlemmar mer träning och rörelse. Vi är därför extra glada över att kroka arm med nya Åbybadet där vi kommer erbjuda STC-medlemmar träning på vårt nya toppmoderna gym tillsammans med möjligheten att nyttja bassängen, säger Anders Carlbark, VD STC.

Från och med hösten 2023 när det nya gymmet öppnat kommer möjligheten att nyttja bassängen ges till alla STCs medlemmar som har ett Premium- eller Platinum-medlemskap. Den här satsningen stärker STCs erbjudande i väst och går i linje med företagets vision att möjliggöra ett aktivt och hållbart liv för alla.

STC Åbybadet ersätter inte nuvarande STC Åby på Ragnar Thorngrens gata 4 utan det nya gymmet bidrar med ännu fler träningsmöjligheter till alla som bor och verkar i området. Genom den här etableringen är STC med och bidrar till att stärka Åbys position som det mest attraktiva aktivitetsområdet i södra Göteborg och Mölndal där allt från ishockey, fotboll, friidrott, simning, bandy, badminton, padel och trav huserar.

- Det känns jätteroligt att få förtroendet igen att driva gym i anslutning till Åbybadet. Jag vet att våra medlemmar i Åby och Långedrag kommer uppskatta möjligheten att också kunna nyttja bassängen i sitt träningskort, säger Anna Sigsfors, Platschef STC.

Följ med på en rundvisning!

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.