STC är stolt medarrangör och titelsponsor till STC Tour

STC fortsätter sin satsning på att förbättra folkhälsan i Sverige och är stolt medarrangör och titelsponsor till STC Tour. STC Tour består av sex deltävlingar där fem lopp arrangeras i Östersund och ett av loppen arrangeras virtuellt.

STC Tour bjuder på härlig löpning och stora naturupplevelser för alla människor i alla åldrar på vackra platser i Norrland. Alla loppen har sin egen charm och banorna är planerade för att alla deltagare ska få uppleva Östersund på bästa sätt, i ett par löparskor.

- Vi brinner för att skapa de bästa förutsättningarna för våra medlemmar och vill att de ska bli inspirerade och motiverade att satsa på sig själva och sin hälsa tillsammans med oss på STC. Många blir mer motiverade i sin träning genom att anmäla sig till olika löparevenemang och därför satsar vi mycket på att samarbete med olika löparevenemang från norr till söder. Vi tycker det är så roligt att peppa våra medlemmar mot sina mål och är stolta över den här satsningen som vi gör i norra Sverige, som medarrangör och titelsponsor till STC Tour, säger Amanda Andersson, Marknadsansvarig på STC.

STC Tour har redan börjat och just nu pågår STC Virtual Run som arrangeras virtuellt mellan den 1 juni - 31 juli. Deltagarna i loppet kan gå, jogga eller springa de 5 kilometerna där det passar bäst där de bor.

- Vi vill skapa årets roligaste löpartour som passar alla! STC Tour bjuder på magiska naturupplevelser och mäktiga vyer mot fjällen, men också stadslopp och andra utmaningar. Banorna har olika karaktärer för att passa alla och tävlingarna i höst startar med ett asfaltslopp och avslutas med ett mäktigt backrace, säger Viktor Thorn, tävlingsansvarig för STC Tour.

Loppen i STC Tour 2021:

STC Virtual Run (1 juni-31 juli) Frösöberget runt (18 augusti) Gå & löploppet (1/9) Spikbodarna Trail (11/9) Lillsjön runt (21/9) Storsjön till Frösötoppen (26/9)

Läs mer om STC Tour

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.