STC expanderar i Karlstad: Ett nytt gym öppnar den 14 september 2024

Efter tio år av framgångsrik närvaro i Karlstad fortsätter STC sin satsning med öppningen av ett nytt toppmodernt gym på Signalhornsgatan 3 i Kronoparken. Det nya gymmet kommer att erbjuda invånarna i Karlstad och dess omgivningar ett välutrustat och smart planerat gym som är öppet dygnet runt.

Under de senaste tio åren har STC blivit en central del av Karlstads träningsgemenskap och har försett STCs medlemmar med högkvalitativa träningsmöjligheter som lockat alla människor i alla åldrar. STC har sedan tidigare tre gym i Karlstad och två gym på Hammarö.

Det nya gymmet, STC Karlstad Kronoparken, kommer att vara fullt utrustat med det senaste inom gymutrustning från Eleiko och Technogym på en yta av 578 kvm för att möta dagens behov av styrke- och konditionsträning. Dessutom kommer det populära gruppträningskonceptet STC HIIT erbjudas här, vilket blivit en succé på STCs gym från norr till söder.

– Vi är mycket glada över att kunna fortsätta vår resa i Karlstad genom att öppna ett nytt gym som kommer att erbjuda ännu fler träningsmöjligheter för befintliga och nya medlemmar. Vår mission är att få fler människor i rörelse och genom den här etableringen skapar vi fler möjligheter till ett aktivt liv, säger Anna Jarl, Regionchef Mitt.

Läs mer om STC Karlstad Kronoparken här >

Följ med på en rundvisning!

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.