STC fortsätter att expandera i Skåne

Vi på STC fortsätter vår expanisonsresa med en ny anläggning i Skåne som kommer att erbjuda spännande nyheter på “träningsmenyn” – STC Höganäs.

Träningsanläggningen blir 14:e klubben i Skåne. STC Höganäs kommer med sina 1200 kvadratmeter att erbjuda moderna och inspirerande lokaler med den senaste träningsutrustningen och ett brett utbud av träning.

På träningsmenyn finns ett brett utbud av gruppträning från bland annat Les Mills. I gruppträningssalarna installeras stora LED-skärmar för virtuell träning som möjliggör träning dygnet runt. Här kan du bland annat uppleva cykelpasset THE TRIP™, som tar dig på en resa genom digitalt skapade världar på din spinningcykel. På STC Höganäs lanseras även STCs egna träningskoncept HIIT, som är en intervallbaserad träningsform där du tränar styrka och kondition tillsammans med en peppande coach. Ett pass som passar alla människor i alla åldrar.

– En viktig faktor för att upprätthålla goda träningsvanor är närheten till en träningsanläggning, och därför är vi stolta över att presentera vår nya satsning, STC Höganäs. Här ökar vi träningsmöjligheterna radikalt för boenden i staden. Tack vare vårt breda och varierande träningsutbud så kan vi erbjuda något för allas behov, oavsett vilken träningserfarenhet en har sedan tidigare, säger Antoni Kutics, expansionsansvarig STC.

STC Höganäs planerar att öppna 13 mars på Storgatan 42.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.