STC fortsätter att växa - Öppnar nytt i Lerum

Sedan starten 1998 har vi på STC blivit en stark aktör på den svenska marknaden. Idag består vi av 100 gym och erbjuder träning till över 100 000 medlemmar runt om i Sverige.

Med träningsanläggningar i Sävedalen och Partille fortsätter friskvårdskedjan STC att expandera längs med E20. Det nya gymmet i Lerum planeras att stå klart i februari.

-Äntligen är vi igång med vår spännande etablering i Lerum! Här kommer vi att erbjuda en träningsupplevelse utöver det vanliga. Stora ljusinsläpp, gruppträningspass från Les Mills, virtuell träning, cykelsal och funktionell träning med utrustning från ELEIKO är bara exempel på vad som kommer fyllas i den nya träningsanläggningen. Här kommer vi självklart även lansera vårt egna HIIT-koncept, berättar etableringsansavarige Antoni Kutics.

Ett stenkast från galleria Solkatten och med utsikt över Säveån bygger STC det nya gymmet på Brobacken 2. Det blir en klubb med över 1000 kvm träning.

-Läget är fantastiskt! Vi ser fram emot att vara med och utveckla den här delen av stan och vad passar då bättre än att etablera en träningsanläggning som skapar flöden, liv och rörelse i kvarteret, avslutar etableringsansavarige Antoni Kutics.

Välkommen in till Lerums kanske finaste gym!

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.