STC fortsätter expandera i Stockholm - öppnar premiumklubb i Hagastaden

STC Training Club fortsätter satsa i Stockholm och öppnar under första kvartalet 2022 en 1 100 m² stor premiumklubb i den nya stadsdelen Hagastaden i Stockholm. Gymmet blir ett efterlängtat tillskott i det snabbt växande området.

Det toppmoderna gymmet har generösa ytor för funktionell träning, moderna träningsmaskiner, cykel- och gruppträningssal, personliga tränare och STC:s egna succékoncept HIIT. De generösa öppettiderna gör att du kan träna när det passar dig!

Gymmet kommer att ligga i den framväxande innerstadsdelen Hagastaden i Stockholm. Stadsdelen, som är ett av Sveriges största stadsutvecklingsprojekt, är tänkt att bli ett världsledande kunskapscentrum för forskning inom Life Science där Karolinska Institutet, Stockholms universitet och Kungliga Tekniska Högskolan ingår.

- Vi är jätteglada att vi får vara med och bidra till Hagastaden som är en starkt växande stadsdel. Vårt gym blir ett perfekt komplement för de som bor eller jobbar där och vill få till träningen i vardagen. Det här blir ett stort och härligt gym på 1 100 m² i luftiga och ljusa lokaler. Vi fortsätter mixa exklusiv inredning med bästa utbudet av gym-, kondition- och gruppträning. Vi fortsätter vår resa mot ett friskare Sverige och med det här senaste tillskottet har vi över 40 anläggningar i Stockholm, säger etableringsansvarig, Antoni Kutics.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.