STC fortsätter växa i väst

Allt började för 25 år sedan på västkusten då grundarna till STC Training Club öppnade sitt första gym i Rollsbo, Kungälv. Det är ett gym som sedan byggts ut i etapper och är nu en av Sveriges största och mest spektakulära träningsanläggningar. Satsningen i väst fortsätter!

STC är idag en av Sveriges största gymkedjor med över 190 gym från norr till söder. Det senaste året har STC öppnat många nya gym i Stockholmsområdet, Tibro och Habo. Samtidigt är tillväxten i väst inte på sparlåga, snarare tvärtom. Förra året välkomnades de första medlemmarna till STC Platinan, ett centralt citygym ett stenkast från Göteborgs centralstation.

STCs vision är att möjliggöra ett aktivt och hållbart liv för alla. Just nu är STC med och bidrar mer än någonsin till folkhälsan genom att skapa förutsättningar till rörelse, motion och träning för västkustborna. Det planeras för flera spännande etableringar i väst med lägen i toppklass.

- Vi vill erbjuda ökade möjligheter när det kommer till tillgänglig och prisvärd träning för alla människor i alla åldrar, säger Anders Carlbark, VD STC.

Anders Carlbark, VD STC

Redan under 2023 kommer STC öppna nya gym i väst, men 2024 väntar en spännande storsatsning i Kungsbacka.

- I många år har önskan varit stor bland medlemmar och Kungsbackabor att STC ska öppna på orten och nu har vi hittat den perfekta lokalen och platsen för vårt populära koncept. Jag är också övertygad om att vi kommer göra det bättre än konkurrenterna, säger Antoni Kutics, grundare och etablerare STC.

STC Kungsbacka öppnar på Månstensvägen 10, i den nya stadsdelen Kolla Parkstad som ligger i anslutning till centrum och pendelstationen och närhet till Onsalamotet och E6:an. Kolla Parkstad är ett av Kungsbacka stads största bostadsprojekt med över 1100 bostäder. Fastigheten byggs vid Coop och STC kommer ligga på markplan, lättillgängligt för boende i området. Gymmet kommer vara en fullskalig premiumklubb med ett stort utbud av gym- och konditionsutrustning av absolut bästa kvalitet. Här finns också stora öppna funktionella ytor, HIIT-zone och fria vikter. STC har också en ambition om att starta igång sina populära livsstilsprogram här och kommer erbjuda ett varierat utbud av egna gruppträningspass och pass från världsledande Les Mills. Förutom träningsmiljön är övriga utrymmen viktiga för STC och det satsas mycket på en välkomnande lounge och lyxiga omklädningsrum för att förhöja upplevelsen av gymbesöket

- Kungsbacka och Kollaområdet är en perfekt match med vad vi söker när vi etablerar våra gym, stort upptagningsområde och riktigt bra tillgänglighet. Vi ser fram emot att öppna upp ett premiumgym och aktivera Kungsbacka och Onsalaborna!, säger Anders Carlbark, VD STC.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.