STC förvärvar Puls & Träning

Nu står det klart att STC har förvärvat Puls & Träning. Deras 94 gym blir nu en del av STC och tillsammans blir vi en av landets största friskvårdskedjor med över 200 träningsanläggningar.

Det är 23 år sedan som STC öppnade sin första klubb i Kungälv. Sedan dess har STC haft ett högt tempo på sin resa för att bidra till den svenska folkhälsan. Nu tar företaget nästa stora steg genom att förvärva Puls & Träning, vilket också innebär ett kliv in i Stockholmsregionen.

- Det här är den största expansionssatsningen vi har genomfört hittills, och ett viktigt steg på vägen att bli en rikstäckande kedja. Vi vill bidra till ett friskare samhälle och vårat mål är att bygga Sveriges bästa friskvårdsföretag med medarbetare som brinner för hälsa och träning. Våra värderingar glädje, passion och gemenskap är oerhört viktiga och hjälper oss dagligen att navigera rätt, säger Antoni Kutics, etableringsansvarig STC.

Genom förvärvet av Puls & Träning får STC 94 nya klubbar varav 72 är placerade i Stockholmsregionen. Resterande anläggningar är utspridda i Uppsala, Knivsta, Nynäshamn, Oxelösund, Västerås, Arboga, Örebro, Linköping, Göteborg, Växjö, Helsingborg och Malmö. Integrationsarbetet kommer att pågå under våren och sommaren.

- Att vi idag har nått målet om 200 klubbar känns fantastiskt. Snart kan vi ge våra befintliga medlemmar ännu fler träningsalternativ, och Puls & Tränings medlemmar kommer i sin tur få möjligheten att utöka sitt medlemskap med allt som STC har att erbjuda. Nu lutar vi oss framåt, ökar farten och ser till att fortsätta att sprida träningsglädje runt om i landet, avslutar Katarina Andersson, VD STC.

Är du medlem på Puls & Träning idag? Se våra vanliga frågor och svar här

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.