STC lanserar ett digitalt gymprogram

Under hösten 2019 lanserade vi på STC den nya digitala plattformen. Nu fortsätter vår digitala resa med ett stort kliv in på self-service marknaden där alla våra medlemmar nu får möjligheten att skapa ett personligt träningsprogram.

  • Det här är en unik lösning för alla medlemmar på STC! Det personliga gymprogrammet underlättar för den som är ny på gymmet, men ger även motivation och inspiration till den vana medlemmen. Dessutom erbjuder programmet fantastiska instruktionsfilmer där man enkelt ta till sig av tekniker och se vilka muskelgrupper som används, berättar Katarina Andersson, VD STC.

Alla träningsprogram kommer att se olika ut eftersom alla strävar efter olika mål och preferenser som styrs av de individuella svaren på frågorna. Är målet att bli starkare kan en få färre repetitioner med tyngre vikt. Om en föredrar att träna kondition kan antalet repetitioner ökas och vilan mellan seten bli kortare. Allt för att medlemmen ska kunna träna på sina egna premisser.

  • Med en personlig coach direkt i mobilen kan du verkligen känna dig trygg i din träning. Dessutom kan du behålla träningsmotivationen och nå dina personliga träningsmål, fortsätter Amanda Andersson, Marknadsansvarig STC.

Gymprogramet ger dig som STC-medlem:

  • Tydlig och informativ onboarding för dig som ny medlem
  • Inspirerande övningar med enkla instruktioner som du kan köra vart du vill
  • Enkelt att träna med fördefinierat gymprogram utifrån individuella val och mål
  • Rekommenderade gruppträningspass utifrån individuella val och mål
  • Verktyg för att sätta ett realistiskt mål samtidigt se sin process med tiden

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.