STC öppnar gym i legendariska PUB-huset vid Hötorget

STC Training Club fortsätter sin satsning i Stockholm och öppnar den 15 januari sin hittills största träningsanläggning i huvudstaden, STC Hötorget mitt i city. Genom den här etablering skapar STC ännu fler träningsmöjligheter för Stockholmarna och fortsätter sitt arbete med att skapa förutsättningar för bättre folkhälsa i samhället.

STC har fått möjlighet att öppna en exklusiv träningsanläggning i absoluta världsklass, i hjärtat av Stockholms city i den klassiska byggnaden PUB-huset vid Hötorget. PUB-huset var till 2016 ett av Stockholms äldsta varuhus och byggnaden som idag används till andra verksamheter är fortfarandet ett uppskattat inslag i Stockholms stadsbild.

Den toppmoderna premiumklubben har 1500 m² med generösa ytor för funktionell träning, det senaste inom träningsmaskiner, cykelsal med biokänsla, gruppträning, HIIT-yta, lounge samt kids club.

ꟷ Nu har vi äntligen fått möjlighet att bygga denna fantastiska träningsanläggning och få fler folk i rörelse centralt i Sveriges huvudstad. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda alla som bor och arbetar i Stockholm City en riktig premiumanläggning. Det här blir verkligen något utöver det vanliga både när det gäller utbud och sitt oslagbara läge. Vårt samhällsåtagande som företag och friskvårdsleverantör sträcker sig längre än att öppna upp dörrarna för människor som vill träna. Vi tror på gemenskap och designar därför våra anläggningar till mötesplatser där man naturligt kan umgås över generationer. Ambitionen med vår verksamhet har alltid varit att betraktas som en seriös aktör med ett prisvärt erbjudande, så att alla människor i alla åldrar har rätt förutsättningar att leva ett friskare, lyckligare liv och stärka folkhälsan, säger VD Katarina Andersson.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.