STC öppnar i Borstahusen, Landskrona

Vi presenterar nu stolt STC Landskrona som ny klubb i STC-familjen. En anläggning med stora, ljusa lokaler med brett utbud av varierad och funktionell träning. Här öppnar vi den 27 mars 2021.

-Det känns verkligen fantastiskt att öppna i Borstahusen! För vem vill inte träna med en riktigt fin utsikt över havet? Här bjuder vi in till en härlig blandning av träningsformer med funktionell träning, seniorträning och modern träningsutrustning som är digitalt kompatibla för att kunna mäta dina framsteg, säger Antoni Kutics, expansionsansvarig på STC.

Träningsanläggningen kommer även fyllas med gruppträning från både Les Mills och STCs egna gruppträningsutbud. I gruppträningssalarna installeras stora LED-skärmar för virtuell träning.

-Vi gillar att kalla vår virtuell träning för “fitness biografen”. Det är en föreställning där du kan cykla genom digitala världar eller köra Bodypump tillsammans med en virtuell klassledare. Ett träningskoncept som lämpar sig perfekt för dig som missat ett cykelpass med instruktör, då kan du istället hoppa in och träna med en virtuell klassledare. Det är många av våra medlemmar som planerar in och kör de virtuella passen tillsammans med sina vänner, förklarar Antoni Kutics som är expansionsansvarig STC.

Här lanseras även STCs unika träningskoncept “HIIT”.

  • HIIT är högintensiva intervallpass som testar dina gränser. Med toppinstruktörer som coachar dig till ditt bästa jag. Det är pass som passar såväl nybörjare som den vana motionären och som bara måste upplevas, avslutar Antoni Kutics.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.