I januari öppnar vi i Norrköping

Vi på STC fortsätter att växa och nu etablerar vi oss i centrala Norrköping. Det blir en toppmodern träningsanläggning som kommer att erbjuda det senaste träningsutrustningen och variationsrik träning. Det nya gymmet öppnar på Prästgatan i januari.

  • I vår etableringsplan handlar det om att hitta strategiskt placerade lokaler. Här öppnar vi en unik träningsanläggning som andas framtid och ger besökarna både energi och inspiration till att komma igång och bibehålla sin träning, säger Antoni Kutics, etableringsansvarig.

På en yta om ca 1 400 kvm kommer det mesta inom träningsväg att rymmas med stora ytor för funktionell träning och det senaste konceptet HIIT, den intervallbaserade träningsformen där du tränar med redskap, maskiner och kroppsviktsövningar tillsammans med en peppande coach. Ett pass som passar alla, oavsett träningsnivå.

Här kommer det att finnas gruppträningssalar med ett stort gruppträningsutbud, med bland annat pass från den världsledande gruppträningsleverantören Les Mills®. Gruppträningen kommer att ledas av STCs instruktörer och virtuella klassledare, då båda salarna är utrustade med LED-skärmar för virtuell träning, så att besökaren kan träna gruppträning under dygnets alla timmar. Här kan du bland annat uppleva THE TRIP™, som tar dig på en resa genom digitalt skapade världar på din spinningcykel.

– Det blir en träningsanläggning med extra allt mitt i centrala Norrköping! Självklart kommer vi även fylla klubben med vår STC-anda, glädje, gemenskap och personligt, avslutar Anna Jarl, regionchef.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.