Efter STC:s succé i Borås - nu fortsätter expansionen i Brämhult

På kort tid har gymkedjan STC Training Club etablerat sig starkt i Borås. Efter förvärvet av Onyx och öppnandet av två nya klubbar är det snart dags för en femte klubb i Borås kommun. Nästa på tur är STC Brämhult som öppnar den 20:e november.

Orten Brämhult är känd för sina goda juicer, men produktionen har lämnat orten och idag har PDL öppnat en stor padelhall med 11 banor, vilket gör den till en av Borås största padelhallar. I slutet av november ansluter STC och öppnar upp en premiumklubb.

- Arbetet med att färdigställa en fantastisk träningsarena i Brämhults fabriker är nu i full gång. Det här blir ett stort och härligt gym på 1 500 kvm i luftiga och ljusa lokaler. Vi fortsätter mixa exklusiv inredning med bästa utbudet av gym- , kondition- och gruppträning. Det kommer finnas en öppen funktionell yta för STC:s egna succékoncept HIIT, samt cykel- och gruppträningssal. Vi fortsätter vår resa mot ett friskare Sverige med hela fem anläggningar i Borås, säger etableringsansvarig Antoni Kutics.

STC Brämhult, beläget på Källbäcksrydsgatan 26, kommer vara öppet dygnet runt för medlemmar. Klubben kommer också vara utrustat med stora skärmar där människor i alla åldrar kommer kunna delta på virtuell träning från tidig morgon till sen kväll. Med detta skapar STC förutsättningarna för att medlemmarna ska kunna träna när det passar dem i vardagen.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.