STC öppnar nytt i Tibro

Idag tränar ca 13% av Tibros drygt 11 000 invånare hos STC, som blivit en populär mötesplats där alla människor i alla åldrar tränar tillsammans. Nu gör STC en storsatsning på orten för att erbjuda befintliga medlemmar en toppmodern träningsanläggning, som också har plats för många fler. Den gamla klubben ersätts med en helt nybyggd premiumklubb på hela 1 500 m² på absolut bästa läget.

I slutet på oktober 2022 öppnar nya gymmet på Norra Rydsgatan 4 i ett område med närhet till bostadsområden, företag, skolor och sportanläggningar.

- Jag och hela mitt team är så glada att vi ska få öppna upp det här fantastiska gymmet i höst. Det nya gymmet blir mer lättillgängligt för fler och vi siktar på att 20% av Tibros invånare ska investera i sin hälsa hos oss, säger platschef, Katarina Ritzen.

Det nya gymmet har generösa ytor för funktionell träning, moderna träningsmaskiner och fria vikter från leverantörer som Cybex, Life Fitness och Eleiko. Här satsar STC också på virtuell träning på stora LED-skärmar i grupptränings- och cykelsalen där det kommer erbjudas pass från världsledande Les Mills från tidig morgon till sen kväll, för att fler ska kunna träna när det passar en själv.

- Vi satsar också på att skapa en öppen HIIT-yta där vi kommer erbjuda det populära konceptet STC HIIT. Här kommer våra peppande HIIT-coacher hjälpa dig med din träning! Mitt instruktörsteam är så taggade på att möta nya som gamla medlemmar i våra nya cykel- och gruppträningssalar, säger platschef, Katarina Ritzen.

Fri parkering kommer erbjudas i anslutning till gymmet och STC Tibro Norra Rydsgatan kommer vara öppen dygnet runt för medlemmar, samt ha utökade bemannade öppettider i jämförelse med vad den gamla klubben har idag.

- Eftersom vi alltid vill erbjuda den bästa kundupplevelsen har vi verkligen lagt mycket resurser på att skapa den bästa träningsarenan för rörelseglädje, hälsa och gemenskap. Här samlar vi allt under ett och samma tak. Vi är övertygade om att junior, senior, elit och alla däremellan kan träna och nå sina mål tillsammans med oss. Vi vill vara med och göra Tibro till Sveriges friskaste kommun! , säger etableringsansvarig, Antoni Kutics.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.