STC öppnar upp för mer träning i Borås

Morgonträning, ett lunch-pass eller varför inte köra slut på sig själv efter jobbet? Detta kommer bli möjligt när STC Training Club öppnar ytterligare en klubb i Borås. Ett välkommet tillskott på Katrinedal.

Träning är bra för vår fysiska och psykiska hälsa. Det vet vi. Att träning dessutom gör mirakel för sömnen och ger oss energin vi behöver i vardagen är ytterligare fördelar. Det är därför extra kul att STC fortsätter att expandera i Borås.

– Vi är övertygande om att läget för klubben blir attraktiv för både befintliga och nya kunder, och inte minst för alla företag som verkar i området. Det gör att det blir perfekt för träning innan jobbet, på lunchen eller varför inte köra slut på sig själv efter jobbet? Sedan känns det otroligt spännande att öppna ytterligare en anläggning en sådan aktiv stad som Borås, säger Antoni Kutics, Etableringsansvarig STC Training Club.

Träningsanläggningen kommer att omfatta ca 700 kvm träningsglädje med gym, kondition, ytor för funktionell träning och träningsutrustning från branschledande leverantörer. Den nya klubben planerar att öppna i mars 2021.

– Det blir en klubb där vi tränar, träffas och trivs över generationerna. Förutsättningarna är fantastiska och vi ser redan fram mot premiären, avslutar Antoni Kutics.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.