STC Östersund Storsjöstrand 2.0

I Östersund är träningsglädjen hög och många invånare väljer att aktivera sig både utomhus och på gymmet. Cirka 17% av Östersund kommuns invånare är medlemmar idag, fördelat på något av STCs tio gym. Just nu sker en helrenovering av STC Östersund Storsjöstrand, STCs största gym i staden.

Under vecka 46-2 sker en omfattande renovering i etapper.

- Nya Storsjöstrand kommer bli magiskt, 2.0 rakt igenom. Det kommer bli större, luftigare och med mer avgränsade träningsytor. Där kan medlemmar sprida ut sig och träna det de vill utan att behöva trängas. Helhetsupplevelsen kommer kännas nytt och fräscht. Vi kommer också kunna erbjuda våra medlemmar större klasser då vi utökar ytan i gruppträningssalen. Dessutom passar vi på att lyfta vår lounge så att den ska bli ännu mer välkomnande där man kan träffa vänner och njuta av en god smoothie efter träningen, säger Tobias Carlsson, regionschef norr

Tobias Carlsson, regionschef norr

Efter drygt elva år i olika roller i gymbranschen har Tobias en gedigen erfarenhet. 2014 hade dåvarande ägaren fyra gym och utvecklingen i Östersund har varit expansiv. STC förvärvade den lokala gymkedjan 2019 som då också hade öppnat upp ännu fler gym och idag kan STCs medlemmar träna på tio gym fördelat runt om i staden. Dessutom finns STC i både Åre och Duved, orter som lockar Östersundsborna både under sommar, som vinter. Tobias berättar att sedan STC kom in som ägare har möjligheterna till utveckling av gymmen blivit större och att störst i stan kan bli ännu starkare.

Varför tycker du att man ska träna på STC i Östersund? - Vi erbjuder något för alla. Känslan att vi bara finns runt hörnet och dessutom kan erbjuda Östersunds bredaste träningsprodukt. Vi är verkligen gymmet nära dig, säger Tobias.

På STC tränar allt från nybörjare till elitidrottare. STC har sedan några år tillbaka partnerskap med Svenska Längdlandslaget och Skidskyttelandslaget och många av de aktiva tränar flitigt på STCs gym i Östersund när de inte är ute i världen och tävlar. Det är inte bara eliten som tränar inne på gymmet för att förbereda sig för det som väntar utomhus.

- Östersundsborna är otroligt aktiva där fjäll och natur ligger varmt om hjärtat hos många, men för att ha rätt förutsättningar till det så lägger man grunden hos oss, säger Tobias.

STC Östersund Storsjöstrand 2.0 renovering innebär:

  • Nytt golv i hela lokalen
  • Duschar och toaletter kommer kaklas om
  • Ny HIIT–yta på ca 170 kvm som en egen del i gymmet
  • Loungen kommer att renoveras för att bli en ännu trevligare samlingsplats
  • Gruppträningssalen kommer att bli större och fler kommer kunna delta i pass
  • Gruppträningssalen kommer att få en ny virtuell skärm för en ännu bättre upplevelse vid virtuell träning
  • Ny utrustning till gymmet: Två nya Eleiko hantelavdelningar, Två nya Eleiko Dragmaskiner, En ny Eleiko tävlingsbänkpress

Följ med på en rundvisning!

Renoveringen planeras vara klar vecka 2, 2024.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.