STC Södermalm Ersta, nytt premiumgym i Stockholm

STC har på kort tid blivit en av Stockholms största aktörer på gymmarknaden. Expansionen fortsätter till hösten när STC Södermalm Ersta öppnar i anslutning till Ersta sjukhus.

På bara några år har STC gått från att inte erbjuda några gym alls i Stockholmsregionen till att idag erbjuda gym, kondition och gruppträning på 65 gym. STC vill erbjuda prisvärd träning till alla människor i alla åldrar och öppnar den 28 september ett premiumgym på Erstagatan 10 i anslutning till Ersta sjukhus.

– Det känns fantastiskt att erbjuda en bred spridning av gym i Stockholm. Vi har sedan tidigare flera gym på Södermalm där det rör sig många människor och med det här nya premiumgymmet kommer vi skapa ännu bättre tillgänglighet till träning, säger Anders Carlbark, VD STC.

Gymmet kommer ha den senaste utrustningen från världens bästa leverantörer och blir ett välkommet inslag för alla som bor och arbetar på Södermalm. STCs etablering på Södermalm går i linje med att STC vill göra träningen mer tillgänglig för fler människor. Här kommer STC satsa på öppna ytor för funktionell träning, styrke- och konditionsträning, samt personlig träning.

– Intresset för personlig träning ökar på STC generellt och i Stockholm ser vi en extra stor efterfrågan bland våra medlemmar. Därför kommer vi här erbjuda optimerade gymytor med allt man behöver för sin styrke- och konditionsträning och anpassade ytor som våra personliga tränare kan coacha sina klienter på, säger Jonas Lissjanis, CPO STC.

Jonas Lissjanis, CPO STC

I takt med att STC växer är behovet av att nya personliga tränare stort. Se aktuella tjänster här >

Om Ersta sjukhus: Ersta sjukhus är ett av Sveriges äldsta och redan 1864 var Ersta sjukhus ett, med den tidens mått, toppmodernt sjukhus. Sedan dess har Ersta sjukhus byggts ut och byggts om. 2023 invigs en helt ny sjukhusbyggnad på Södermalm i Stockholm, med kapacitet att ta emot 100 000 patientbesök per år. Utöver STC:s gymanläggning kommer det i anslutning till byggnaden finnas tillgång till apotek, restaurang och kiosk. Första patienten i den nya sjukhusbyggnaden tas emot hösten 2023.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.