STC stärker sin närvaro i Östersund och öppnar Odenskog igen!

STC, Östersunds främsta gymkedja, stärker sin position på marknaden genom att välkomna gamla som nya medlemmar tillbaka till STC Östersund Odenskog igen. Med redan 10 etablerade gym i staden är det nu klart att STC renoverar och öppnar upp sin lokal på Voltvägen 32 igen. Redan måndagen den 10 juni är det invigning!

Det nya gymmet kommer att erbjuda invånarna i Östersund en komplett träningsupplevelse med fokus på både gym- och konditionsträning. Lokalen som är på 390 kvm kommer att vara smart planerad för att även kunna erbjuda gruppträningskonceptet STC HIIT. Passet hålls ute i gymmiljön och är sedan tidigare väldigt uppskattat av medlemmarna i Östersund.

– Vi är mycket glada över att kunna öppna ännu ett gym i Östersund och därigenom göra träning ännu mer tillgängligt för invånarna. Vi vet att vi har varit saknade i området och genom den här etableringen förenklar vi för fler människor att träningen ska bli av. Vårt mål är att inspirera och uppmuntra fler människor att ta hand om sin hälsa och välbefinnande genom regelbunden träning på våra gym, säger Tobias Carlsson, Regionchef Norr.

Det dygnet-runt-öppna gymmet kommer att fyllas med ny handplockad utrustning från Life Fitness, Hammer Strength och Eleiko. Dessutom sätts ett nytt gymgolv in och lokalen kommer att målas om. I området erbjuds också fri parkering.

Läs mer om STC Östersund Odenskog här >

Följ med på en rundvisning!

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.