STC storsatsar i Habo

Den 10 september är det premiär för STC Habo. Sedan tidigare har STC fyra gym i Jönköping och genom den här etableringen stärker STC sin position som en av de ledande aktörerna i regionen. Med utsikt över Vättern, högt i tak och stora glaspartier kommer den här klubben erbjuda inspirerande träningsmiljöer för alla människor i alla åldrar.

- Vi har länge letat efter en plats i Habo att bygga en stor och inspirerande träningsanläggning på. När Kärnekulla handelsplats projekterades blev vi tidigt tillfrågade att bygga ett toppmodernt gym från grunden. Nu ser vi fram mot att den här jättesatsning ska öppna bredvid Willys. Här kommer vi leverera träning i absoluta premiumklassen till vettiga priser, säger etableringsansvarige, Antoni Kutics.

Det nya gymmet på Slåttergatan 7 har generösa ytor för funktionell träning, moderna träningsmaskiner och fria vikter från leverantörer som Cybex, Life Fitness och Eleiko. Här satsar STC också på virtuell träning på stora LED-skärmar i grupptränings- och cykelsalen där det kommer erbjudas pass från världsledande Les Mills från tidig morgon till sen kväll, för att fler ska kunna träna när det passar en själv.

- Förutom att fylla gymmets 1500 kvm med det bästa marknaden kan erbjuda i utrustningsväg kommer vi lansera vårt populära koncept, STC HIIT och livsstilsprogrammet Weight Trainer kommer starta när klubben öppnar, säger Antoni Kutics.

Habos nya mötesplats för träning, hälsa och gemenskap kommer erbjuda fri parkering och STC Habo kommer vara öppen dygnet runt för medlemmar.

- Vi i Habo- och Jönköpingsteamet är väldigt positiva och förväntansfulla till att få vara med och öppna en sådan här magisk klubb. Många har efterfrågat dygnet-runt-öppet och det kommer vi ha här. Med en vy över Vättern kommer nya som gamla medlemmar kunna träna och träffas, en perfekt kombination för att investera i sin hälsa tillsammans med vårt inspirerande team, säger platschef, Lisa Jonsson.

Läs mer om STC Habo här >

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.