STC Training Club öppnar vid Göteborgs nya landmärke, skyskrapan Karlatornet

Det nya toppmoderna gymmet på ca 1 400 m² ligger i kvarteret Capella, bara 100 meter från Karlatornet som blir Nordens högsta bostadshus, en 245 meter hög skyskrapa.

Den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen kommer bli ett modernt och förtätat centrum med allt som gör en stad till en stad. Här planeras åtta kvarter blandad stadsbebyggelse – på höjden! Här byggs över 2 000 lägenheter, förskola, hotell, handel och service.

Höjdpunkten blir skyskrapan Karlatornet som enligt planen ska bli Nordens högsta bostadshus, 245 meter högt i 73 våningar med 600 lägenheter, hotell och restaurang, kontor, och pool. STC Karlastaden kommer öppna 25 november alldeles intill Karlatornet och blir en viktig del av servicen för de boende i och kring tornet.

Den toppmoderna Premiumgymmet på ca 1 400 m² har generösa ytor för funktionell träning, det senaste inom träningsmaskiner, cykelsal med biokänsla, gruppträning, HIIT-yta och lounge.

- Det här en av våra mest spännande etableringar någonsin. Vår toppmoderna klubb blir en viktig pusselbit när det gäller att erbjuda service till de boende i Karlatornet och dess närområde, säger etableringsansvarig, Antoni Kutics.

Följ med på en rundvisning!

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.