STC varvar upp – blir ny officiell partner till Göteborgsvarvet

Världens största halvmaraton, Göteborgsvarvet och STC Training Club, en av Sveriges ledande friskvårdskedjor har inlett ett spännande samarbete. STC kliver nu in som ny officiell partner till Göteborgsvarvet, Göteborgsvarvet Marathon och Varvetveckan.

Samarbetet tillsammans med Göteborgsvarvet innebär att STC fortsätter sitt arbete med att aktivera flera under hela året och skapa förutsättningar för bättre folkhälsa över hela Sverige.

– Vi brinner för hälsa, träning och gemenskap och därför känns det lika roligt som självklart att bli officiell partner till Göteborgsvarvet, Göteborgsvarvet Marathon och Varvetveckan. Göteborg är vår hemstad och vi är extra stolta över att vara partner till världens största halvmaraton som arrangeras just här. Vi kommer bidra till en härlig feststämning med mycket energi och glädje och se till att löparna blir peppade och extra motiverade när vi håller i uppvärmningen, säger Amanda Andersson, Marknadsansvarig på STC.

Göteborgsvarvet och deras övriga lopp arrangeras av Göteborgs Friidrottsförbund till förmån för friidrottsverksamheten i regionen och allt överskott går tillbaka till föreningslivet.

Martin Bergman, förbundschef för Göteborgs Friidrottsförbund och vd för Göteborgsvarvet, känner glädje över det nya samarbetet:

– STC är en stark, respekterad och driven träningspartner som både har en stor lokal anknytning och dessutom är i stark tillväxt. De kommer att finnas på bästa platsen framför de olika startgrupperna och se till att löparna får en rejäl uppvärmning. På så sätt bidrar de till att inspirera deltagarna, ge dem förutsättningar att klara deras utmaningar och även minska skaderisken för dem under loppen.

Ni kommer självklart träffa STC på evenemangen och på Sportmässan, som är en härlig mötesplats för sport och hälsa. STC kommer också inspirera alla löpare under året genom att dela med oss av kloka träningstips och härligt pepp.

Löparfesten inleds med Trailvarvet den 5 september och fortsätter med Stafettvarvet och Specialvarvet innan det klassiska Göteborgsvarvet går av stapeln den 11 september tillsammans med Minivarvet i Slottsskogen. För barnen är det 18 september som gäller då Lilla Varvet och Minivarvet går av stapeln innan festen avslutas storartat den 19 september med premiären av Göteborgsvarvet Marathon.

Här kan du läsa mer om Göteborgsvarvet och övriga lopp i Varvetveckan.

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.