STCs expansion i Skåne fortsätter

I linje med STCs vision att möjliggöra ett aktivt och hållbart liv för alla fortsätter expansionen i Skåne. Sedan tidigare har STC ett stort premiumgym i Staffanstorp och den 2 december 2023 får det sällskap av ytterligare ett STC-gym i Staffanstorps kommun när STC Hjärup öppnar dörrarna för befintliga som nya medlemmar.

Intill E22:an på Uppåkra Handelsområde kommer STC öppna upp ett fullutrustat gym på hela 1500 kvm. Här kommer alla människor i alla åldrar få möjlighet att investera i sig själva och uppleva träning när den är som bäst.

Gymmet kommer vara öppet dygnet runt och ha utrustning av bästa kvalitet från världskända varumärken som Eleiko, Hammer Strength och Life Fitness. Efter att den välkomnande loungen passerats möts man av ett öppet och luftigt gym med stora funktionella ytor, gruppträningssal, cykelsal, samt gymmaskiner, fria vikter och en konditionspark som kommer inspirera till att träningen blir av.

Ett brett gruppträningsutbud med STCs populäraste pass kommer erbjudas, bland annat STC HIIT som blivit många STC-medlemmars absoluta favoritpass. Det är ett roligt och effektivt intervallbaserat träningspass som genomförs på den stora funktionella ytan i gymmet. Intervaller på konditionsmaskiner växlas med effektiva och funktionella styrkeövningar. Tiden går fort och deltagarna utmanar sig själva efter sina egna förutsättningar, alltid med en STC HIIT-coach närvarande.

- Vi vill vara gymmet nära dig! Därför känns det extra kul att vi nu satsar i den trevliga tätorten Hjärup och öppnar upp hela 1500 kvm träning. Våra befintliga medlemmar i kommunen kommer få mer träning för pengarna och Hjärupborna kommer få närmare till ett exklusivt, men prisvärt premiumgym. Jag tillsammans med min personal ser verkligen fram emot att välkomna er till vårt nya gym i Hjärup, säger Andreas Claesson Nilsson, Regionchef Syd.

Följ med på en rundvisning!

TILL ÖPPNINGSERBJUDANDE

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.