Bananmuffins

Har du 15 minuter på dig innan gästerna kommer till att fixa något till fikat (eller du kanske bara är väldigt sugen på en fika)? Lugn, det löser du med dessa muffins, som på köpet är både gluten-, laktos- och raffinerat sockerfria!

Ingredienser

  • 1 banan
  • 1 ägg
  • 1 msk mandelmjöl
  • 1/2 msk fiberhusk
  • 1/2 tsk vaniljpulver
  • 1/2 tsk kokosolja
  • 1/2 tsk honung
  • Kanel
  • Hallon

Gör så här

  • Sätt ugnen på 250 grader.
  • Mixa samman banan, ägg, mandelmjöl, fuberhusk, vaniljpulver, kokosolja, honung och kanel till en slät smet.
  • Häll upp i muffinsformar och garnera med hallon.
  • Sätt in i ugnen i 10-15 minuter (beroende på hur stora muffinsformar du har).

Andra artiklar

Bli medlem

Bli medlem

Våra flexibla medlemskap finns i många varianter bara för att passa just dig och din träning.